Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 638
АЛЕКС, і ключове слово " тренировал ", а не був власником перерахованих клубів.Як повели себе ті власники мабуть не треба нагадувати.
В сьогоднішній ситуації бачу для себе єдиний вихід: з'явиться тренер,справжній спеціаліст, який розчистить баласт та поставить Суркісу жорсткі умови і на нього щось зійде з неба і він погодиться на роль "мішка з грошима" та не буде лізти до справ команди(першої), проте залишається ще структура клубу, а тут ще важче, повне болото, тут треба класний менеджер, а мені мало віриться, що Суркіс на це піде з його амбіціями, на превеликий жаль. І якщо з тренером ще може пощастити,проте це буде ситуативно,на період дії контракту.Для повернення величі Клубу потрібна структура!
Показати
Валерий ua, звідки така впевненість, що Суркіс лізе у тренерські справи?
Валерий ua, Ну вот он тренировал клубы, которые похоронили владельцы, и он говорит, что Динамо нужны новые владельцы...
Сейчас Суркис не является мешком с деньгами для клуба, думаете, он изменит подход, если удалится от управления клуба? Да и наличие достаточного количества лишних денег на содержание клуба на высоком уровне вызывает большие сомнения.
В то же время, я согласен, что должен быть классный менеджер. Лично я вижу это в назначении профессионального спортдирекора плюс отдельно заключить контракт с зарубежной конторой для мониторинга и выставления оценок деятельности разных подразделений клуба, на основании которых владельцы (Суркисы) будут принимать кадровые решения. Но это слишком близко к толковому ведению дел, потому не верю
Тим часом Мирон Маркевич висловився про ситуацію в Динамо: " "Повинні бути інші власники. І треба починати все з нуля. З тими керівниками нічого не буде. Це моя думка"
https://lb.ua/sport/2020/07/21/462308_miron_markevich_poradiv_dinamo.html
Показати
Валерий ua, зачем здесь обиженный жулик из ффу
Валерий ua, а яким боком бідон до "Динамо"?
Валерий ua, маркевич это обиженный на суркисов чёрт , который прославился тем что катал договорные матчи и лижет павелку зад
Валерий ua, Маркевич тренировал Карпаты, Металлист, Днепр. Что с ними случилось, не напомните? Уж он бы сменах владельцев помолчал.
Главный виновник сегодняшнего состояния Динамо, безусловно, Суркис. Но покажите мне сначала кандидатуру нового владельца, потом обсудим.
ZaDynamo, по-перше: до суддівства Монзуль в цій грі претензії є? як на мене немає,по-друге: мало від чого можуть радіти жінки, може затримка у подруги не підтвердилась :),по-третє: Михайличенко треба не вухо до суддівської роздягальні прикладати,а поставити собі питання: Чи здатен я дати щось Динамо? Чи можу я далі неспроможний перебувати на цій посаді? Чи добре я роблю,що заодно з власниками топлю Клуб?
Показати
Валерий ua, Ви праві, можливо все так і було, а можливо й ні. Можливо дівчата навпаки раділи, що монзуль завагітніла. Можливо? Все може бути))

Стосовно Михайліченка, - а ви впевнені, що він собі такі питання не задає? Мабуть крім останнього, бо то ви вже від себе додали) Я бачу, що йому не байдуже становище команди, тому вірю і підтримую. Є у нього помилки? Так є, але ж він замість футболістів не вийде і не зіграє. скоріш за все будемо чекати літне міжсезоння, а потім з осені вже потрібно буде питати і доволі жорстко. Згодні з цим? Чи може розігнати зараз усіх і взяти Вернидуба?
" Работа работают и совершенствуют свое мастерство ", - мабуть краще не скажеш про стан Динамо останніх років :)
Показати
Ребята работают. Вопросы к редактору новости.
Мене більше вразила фраза:" Напомним, что 2 года назад Кадаром интересовался российский клуб "Зенит", который предлагал за венгра 8 млн евро.", - це все що потрібно знати про Суркиса-бізнесмена :) Чуйка " продати вчасно" відсутня повністю :)
Показати
Валерий ua, не було там пропозицій на 8 мільйонів
Все що треба знати про бізнес Суркісів :)
З новим роком!
Показати
Валерий ua, мало кто знает как там обстоят дела на самом деле. Возможно миллион денег не стали афишировать для широкой публики и он тихонько лёг на кипрский счёт . В любом случае миллионер- Суркис , а не Валерий ua ,комментирующий его бизнес
Woodstock, а що,через рік півтора щось станеться з Суркісом,є якась інформація?НАБУ завершить розслідування?
Показати
Не в цьому справа. Півтора роки - це просто мій оптимістичний варіант розвитку подій)) Тобто, якщо в Михайличенка попре або якщо Суркіс вгадає з призначенням нового тренера як бувало з Сьоміним і Ребровим. Я маю на увазі, що Циганкову просто не має сенсу залишатись в команді: якщо припиниться падіння і почнеться перебудова команди, то за нинішніх реалій на це піде десь 3 трансферних вікна. Команді тупо бракує щонайменш 10 якісних гравців. І поки перебудова завершиться, то Циганкову буде 24. Він не зможе суттєво покращити свою гру за цей час, в 24 роки буде вже не такий перспективний, відповідно ціна теж впаде. Але знову ж таки, це якщо не продовжиться падіння або стагнація.
Гарний гравець,він мені подобається.Успіхів йому!
Проте є зауваження щодо української історії,яку він вивчає: Львів не належав Польщі,а був деякий час під нею.
Показати
Валерий ua, Кендзьора постарався
Kostik, яке там "формально"? Сидорчук вже скільки грає? Так суддя дещо "принципово" ставився до Динамо,але згадайте ту "емоцію" з якою Сирожа біг до судді :( і це вже була друга картка після ідентичної першої. Справжній капітан не може собі такого дозволити! А "підкат" Шепєлєва?! Про що він думав,пригаючи двома ногами у ноги суперника,у центрі поля? Дисципліна у команді на самому низькому рівні! Прикро :(
Показати
Валерий ua, Шепелеву не хватает скорости, и все его желтые
и нарушения последние (даже вспомни фолы на тайсоне) из-а того что он часто не успевает в отборе за быстроногими хавами соперника (у циганкова таких нарушений нет, так как он боле шустрый в ногах)
Для того,щоб хтось прийшов та сказав: " Давайте я помогу инвестициями в клуб ", - власнику не треба безглуздо їх (гроші) тринькати.
Показати
Дивні мінуси :) А як же ті "геніальні" трансфери та вимагання звільнити команду від баласту? Хіба це не гроші? :)
Автор: Валерий ua
3 жовтня 2018 19:41
Судьба клуба Динамо Киев
Вспомнил просмотр матча Динамо - Аякс по каналу Матч Футбол 2 ( ахметовский идёт с перебоями по IPTV ),где прозвучала фраза комментатора о якобы предстоящей продаже Динамо (К). Потом в обсуждениях матча, уже здесь, затрагивалась эта тема ( закидали минусами :) )...
Автор: Валерий ua
28 червня 2018 11:32
Операція Динамо. Як Григорій і Ігор Суркіси заробили понад півмільярда на обленерго
Є дуже велика імовірність,що Динамо може спіткати доля Дніпро - Коломойський :(На махінаціях з боргами обленерго, мажоритарієм яких є держава, брати Суркіси, власники клубу Динамо, заробили сотні мі...
Автор: Валерий ua
27 жовтня 2012 10:25
Понемногу о многом
http://obkom.net.ua/articles/2012-10/25.1742.shtml 
Автор: Валерий ua
8 жовтня 2012 16:47
Маразм или как встречали команду ветеранов " Динамо Киев" в г.Измаил
http://censor.net.ua/photo_news/219764/legendarnyyi_futbolist_dinamo_vladislav_vaschuk_esli_vlasti_tak_otnosyatsya_k_nam_mojno_predstavit_kakoe http://censor.net.ua/video_news/219716/vlasti_v_odess...
Автор: Валерий ua
27 липня 2010 13:51
Крот,он и есть крот.
"Костюм с отливом" надели,а замашки остались.Если бы у меня не было лучшего  друга с Донецка (дружим 29 лет) прочитав это,сказал бы дикий край:  «Вы – Луганск, вас над...
Автор: Валерий ua
24 вересня 2009 14:51
История из жизни крота.