Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 306
мбокані передачі роздає не гірше мілевського
Показати
Значит надо поменять местами Мбо с Юнесом))
це буде просто бомба :)
Показати
Утка очередная. Ребров назначен ассистентом гл. тренера Баль и Михайлеченко перейдут на другие должности вот и вся официальная информация.
є чогось враження, шо бельгійці будуть биті
Показати
Дай Бог...
більшість українських ультрас схиляються до правих поглядів і це правильно. люди несуть з собою своїх героїв, будь-то наші славні князі, козаки, вояки упа і т.д. все на рівні ідеї
Показати
А есть с левыми взглядами и что это не правильно? ))) Считаю на футболе не должно быть политики. И те же князья, козаки могли бы и объединить. А УПА для многих больная тема.
СЛАВА УКРАЇНІ! :)
Показати
Вот объясни мне, пожалуйста, в чем смысл речёвки "слава Украине - героям слава"? Какой тут смысл? Не то что бы я против нее, просто не понимаю ее смысловой нагрузки...
впевнений, шо ці васі будуть грати від оборони, основний розрахунок на контри з волкотом та стандарти. думаю, одного нам якось всунуть, а отже, треба забивати два. вірю, ми переможемо :) СЛАВА УКРАЇНІ!
Показати
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
а ще націоналісти стріляли в спини нашим дідам і їли маленьких московитів )
Показати
нет, это были НКВД-шники переодетые, не знал разве? зря, популярная версия оправдать всё :-)
то хоч коментарі пиши нормально, малорос :(
Показати
Нормально, тобто українською? Для тебе, будь-ласка! В мене в школі були відмінні оцінки як з російської так і з української мови, чого не можна сказати про тебе, судячи з твоїх коментарів. У нас чомусь дуже люблять у щось хороше вкинути свою лопату гівна, когось образити. Я, до речі, завжди усвідомлював себе українцем, але на жаль не дуже вірю в можливість в оглядному майбутньому створити єдину, сильну Україну. Основними причинами безрадісних перспектив є протистояння Схід-Захід, відсутність толерантного ставлення одних до інших (і ти яскравий тому приклад). Одні звинувачують других у пособництві до фашизму, а другі перших - у втягненні країни до Путінського Совка. Переконаний, що з цього протистояння ніколи нічого не вийде, а рух справжнього відродження України можливий з її центральних регіонів - Черкащини, Полтавщини, Київщини, Чернігівщини, Житомирської та Вінницької областей, оскільки люди цих регіонів однаково добре ставляться і до Сходу і до Заходу України не підпадаючи від їх негативний ідеологічний вплив, і насамперед зацікавлені в розвитку та економічній стабільності країни, так як в даний час ці регіони переживають найбільшу економічну стагнацію. Так що, будь-ласка, нехай кожен з нас любить свій край, але було б справді круто, якби ми ще навчились поважати представників інших регіонів України та жили в умовах толерантного співжиття. P.S. Київ, до речі, так і живе. Тут зібрані люди з усіх куточків України і чомусь немає жодних проблем у взаємопорозумінні представників будь-яких її регіонів. Мабуть, саме тому у клубу "Динамо" (Київ) найбільш багаточисельна вболівальницька торсида.
А давайте тогда частей так на 25 Украину разобьем, чтобы в будущем команда Сан-Марино могла бороться с нашими командами и отбирать у них очки.
а все чому? бо у львові живуть українці. не хохли, не малороси, а українці. львів - душа україни :)
Показати
Львів - місто взагалі унікальне і є багатонаціональним ( як і весь західний регіон ). Нещодавно читав ессе уродженця львівщини , знаменитого письменника Мазохера (від прізвища якого з"явився термін "мазохізм") про вроду галичанських , прикарпатських та закарпатських дівчат.На його думку , процес відбору в сторону природної красоти залежав від того "коктейля", шо проживав на цих територіях кінця19, -початку20 сторіч: українців, поляків, словаків, угорців, євреїв,чехів,румун.Цікаве дослідження, може, комусь здатись спірним. А зараз мене найбільше дивує повне неприйняття західної, а зокрема, галичанської культури донецьким електоратом.Вперто ігнорують, обзивають, ненавидять - і все це від браку елементарних знань! Лишається одне - запросити "східняків" в гості до Львова, нехай приїдуть, і побачать гостинність наших людей.
після кличка буде тягнибок, тоді і я буду задоволений :)
Показати
Что Кличко, что Тягнибок, что Ющ, что Яценюк... все на одно лицо. Ребатя которые голосовали и агиировали проти всех в 2010 году не достойны быть президентом. Сделали Яныка президентом, а последние 3 года только и говорят Юле волю больше ничего не делая.
No results found.