Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 83
Ну от і добре нарешті закінчиться ця Санта Барбара.Більше купляти не потрібно,бо майже нікого не продали.Міля лише інтерес і чутки Алмейду Бетао ніхто не чекає в Бразилії.В Блохіна зараз дуже тяжка задача-в нас купа півзахисників,а от чистих форвардів немає крім Ідеє та Рубена.Динамо мусить грати в одного форварда,тому що вибору насправді нема-Ярмола,Рафа,Кранчар,Мехмеді(хоча ці два можуть зіграти крайніми напами)Гусєв Безус,Аруна,Гармаш Велозу Богданов Алієв Вукоєвич,є ще"вічно молоді Рибалка Калитвинцев"----ціла купа гравців в яких контракти які хочуть грати.От тепер Блохіну треба зліпити з них основу і кістяк.+захисники Хачеріді Сілва Бетао(ще ж не пішов)Михалик Люлька Віда Гранквіст Тайво
Показати
а где по твоему делся дуду?
Коментарі по темі:
Суркіс писав що можливо вдасться знайти забивного форварда?"Динамо" знайшло забивного форварда у Аргентині Динамівці цікавляться нападником лідера чемпіонату Аргентини. Факундо Феррейра Скаути київського "Динамо" знайшли в Аргентині підсилення у лінію атаки. Мова йде про нападника "Велес Сарсфільд" 21-річного Факундо Феррейра на прізвизько "Чакі". У нинішньому чемпіонаті Аргентини Факундо зіграв 15 матчів, забивши 13 голів. А "Велес Сарсфільд" виграв перше коло чемпіонату. Трансферна вартість Феррейри оцінюється у 5 мільйонів євро. Варто зазначити, що раніше жоден з аргентинців не заграв у "Динамо". Це і нападник Роберто Нанні, і півзахисник Факундо Бертольо. Зараз у складі "Динамо" є аргентинський нападник Марко Рубен, але поки він не проявив себе у Києві. ФАКУНДО ФЕРРЕЙРА. Народився 14 березня 1991 року. Є вихованцем футбольного клубу "Банфільд". Клубна кар'єра: 2008–2012 "Банфільд" - 58 (15) 2012– "Велес Сарсфільд" - 15 (13) За молодіжну збірну Аргентини зіграв 12 матчів, забив 5 голів.
Показати
Одного Факундо вже підписали, його історію пам*ятають всі
Да, пожалуй хватит с нас Факундов )
Все таки Блохіну краще працювати з українцями.Побачимо як заграє наша команда на український лад.Добре знайти центрального захисника-українця.Оборона була б суто українською.Хачеріді,Люлька,Селін+Гусєв,є ще Михалик.
Показати
мда... Собираемся в 2 фланговых играть и одного центр. ? Подумайте прежде чем что то написать... В таком случае будем бороться за 5-8 места. И притом уровень Гусева, как защитника, низок. Люлька не намного дальше пошел. Селин дальше штрафной площади убегает раз в 10 матчей.
Да оставьте вы в покое Гусева)) Пусть лучше голы забивает, умеет важные забивать)
No results found.