Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 83
дома виграєм 2:1
Показати
+ Лучше 1-0
хай там і лишається.Теща буде на очах і під контролем))))))
Показати
Трындец теще ))))
якщо взяти детально то там Вальдес трохи чудив.але сподобались комбінації Валенсії в атаці,швидкість прийняття рішень.Валенсійці люблять розігрувати до вірного і комбінувати в штрафному майданчику.Блохіну треба це врахувати також атакують флангами через середній пас.є матеріал є з чого робити аналіз.Слабим місцем є голкіпер багато нервує думаю удари з далеку особливо в Києві треба буде завдавати часто.!!!а Барселона дуже залежна від Мессі.було видно що всі старались грати через нього,на 92 хвилині міг зрівняти але не попав!ВІРИМ В НАШЕ ДИНАМО!!!!
Показати
Дякую! Разом до премоги!
я й забув що ми маєм на контракті Попова.В Блохіна він грати не буде
Показати
Так его же не в аренду отдали, кажется.
Коментарі по темі:
в принціпі до літа можна і в словані посидіти а там буде видно .далеко не най гірше рішення.Слован гратиме в лізі європи.а Рибалка гарантовано матиме ігрову практику
Показати
Согласен с твоими словами. А после лето, может и в Киев вернется.
Добре, що не зрослося з Рубіном.Пів року стабільно грати у звичному середовищі, плюс участь в Лізі Європи, це навіть кращий варіант, ніж перехід до якогось середняка Бундесліги. Тут я з Вами абсолютно згоден.
і які ці клуби не виконували рішень кдк?
Показати
«Волинь» Луцьк, «Говерла» Ужгород, «Дніпро Дніпропетровськ», «Миколаїв», «Полтава», «Олександрія». Там написано
а за що платити?за пяні аварії нехтування режимом і повний ігнор футболу???????????
Показати
по контракту обязаны? значит должны платить, не обязаны? значит должны объяснить..
якщо не помиляюсь то йог Величність просили в Грецію в Паок.але воно не схотіло .ну що ж плачевний кінець колись лідера Динамо.
Показати
Когда он был лидером Динамо?
та ну...це натуральна брехня.про що мова може йти адже беланда гравець основного складу.там сильний потенціал і світла голова.тільки треба щоб розумний тренер його відкрив.а це просто хтось вкидає якусь не провірену інфу щоб збудоражити інтернет.адже зараз відкрите трансфене вікно.До речі а коли Строк дії оренди Кранчара закінчується ?(в нас є такий на контракті гравець хто забув).Хтось знає???
Показати
Аренда Кранчара рассчитана до конца этого сезона, до июня.
Цуріков рідко грає тай то якийсь переляканий,а Дуду від вітру зносить,тай дуже він не стабільний.краще молодого Калитку награвати!Рибалка хай дограє до літа в Чехій і вертати в Динамо!
Показати
Не согласен по Дуду. Он абсолютно стабилен в своей полной бесполезности и никчёмности.
калитка - травмоопасная бомба замедленного действия, талант есть, здоровья нет
No results found.