Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
3 : 0 Кравець спокійно розбирається з Бойко. ( а ще рік назад футболісту, якому один коуч не довіряв місце в основі, цьому футболісту на сайті могли тільки вказувати на сумнівне родство.)
Показати
Правда. Я Кравца тоже давно списал.
Опа! Понеслась!
Показати
угу, прям понеслась - единственный гол за время чемпионата! Нападака... )))
А згадай, як при покупці Віди, всі тільки і говорили про "відкриту пляшечку пива в автобусі" , а дивишся на нього весь цей час - ніяких хуліганських замашок, один з найдисциплінованіших гравців Динамо, ну, і в старанні йому не відкажеш!!!
Показати
Было дело, но меня больше всего настораживал эпизод, когда он подмигнул Гомису из Лиона (все тогда говорили про договорняк), когда тот забил, да и вообще Динамо Загреб в той ЛЧ очень много пропускал. Игры на предсезонке после перехода тоже не добавили оптимизма.
"Изначально ее посвящали Григорию Суркису, бывшему президенту Украинской федерации футбола" --- маячня сивої кобили. Хто "посвящал", за що? Не маразатику Конькову, не під килимному інтригану Попову, навіть не зеку-"гаранту". Після цих слів не захотілось читати ці "фантазії Веснухіна".
Показати
Даремно обурюєтесь. Це загальновідомий факт. Гугол та ютуб у поміч. Коньков тоді ще сидів собі тихо в своєму Алчевську. А Суркіса в Металі не надто полюбляли, так склалося історично:) А що потім збагнули, хто є справжнім ворогом, - то й на тім спасибі.
Можливо, просто обмовився?
Показати
Да, була така обмовка напередодні вильоту до Мінська. Цікаво, що її навіть розтиражувли через оф.сайт ФФУ...
Завжди згадую, як під час ЄВРО-2012 до Варшави приїхали російські болільники у дійсно фашистських майках "РНЕ" -- і з них, як "з козла - молока", європейські футбольні чиновники тихенько втерлися від смачного кацапського плювка. Зробили вигляд, що нічого не сталось. Хоча та хамська публіка чітко виділялась на фоні чинного, сімейного польського вболівальника.Складалось враження, що зі сходу насунула дика орда. Все це , як дві краплі, нагадує теперішні військово-політичні протистояння кремля та всього цивілізованого світу.
Показати
Вроде взрослый мужик, а херню пишешь....
Зазвичай, я не вживаю матюки, але на цей раз хочеться сказати : Пішли на хуй!
Показати
леонид, судя по вашим словам, вы - пресс-секретарь сборной Парагвая?
Молодець.
Показати
Молодцом был бы, если денег пожертвовал...
Поки Блаттер на посту президента ФІФА, росіяни качатимуть права, важко віриться, що газпромівську банду хтось зможе поставити на місце. І , мабуть проведеня ЧС - 2018 В Росії ніхто не збирається відміняти. Значить, потрібно брати ініціативу по бойкоту цих змагань вже сьогодні. Агітувати всі нацональні федерації країн-учасників ЗА БОЙКОТ!!!!!
Показати
Помнится многие команды высказывались за бойкот Евро-12 из-за суда над Юлькой, даже Испанцы говорили об этом. В итоге все приеехали. Так что никто не отберет у России право проведения ЧМ. Другое дело, что им нового теперь могут не дать в других видах спорта.
Вы, Шура, я вижу, безкорыстно любите деньги... (с)
Показати
Да это и так было понятно,присосался как пиявка.Другой на его месте давно подал в отставку,а он до последнего сидел - деньги !
No results found.