Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
"Великий Сліпий"
Показати
Гомер, Мильтон и ..Жабченко (с)))
Да всі красавчики! Мені , наприклад Віда сподобався.
Показати
А Буяльский? Все старались Но игра в защите оставляет желать лучшего. В смысле организация и "зевки" нападающих противника. хотя гол из офсайда явно видно...
От це і є приклад слов*янської єдності, а не московсько-бєлградські казки. Добре, що в "Динамо" із гравців бувшої СФРЮ , завжди приорітет віддавали саме гравцям-хорватам.
Показати
сербы конечно ватники, но в Динамо было ровно по 5 сербов и хорватов, если брать тех игроков которые сыграли хоть одну игру за ВКДК
Знаєш, під час гри я також Мілю згадав!))
Показати
Тогда вообще показательная казнь была)) хочется дежавю.
Барвінок привіт! Сто років з тобою не спілкувався!
Показати
Привіт, нарешті. :)
А що там з Гармашем? Чи велика травма у Мбо? Якось треба вирішувти з оптимальним складом у Києві - чи, можливо ризикнути змолоддю, що на зборах себе показала? Той же Мякушко.....
Показати
Мякушко не заявлений. Якщо Ленс підлікується, на правому фланзі цілком може зіграти і Гусєв, як колись.
Ну, подібні "діалоги" я б "зварганив би за хвилин 20-30. Мабуть, в Росії, чи в новопропихаємих квазі-республіках добре знають, що прослуховування плівок (того ж Мельниченка) та телефонних розмов стали в Україні щось на зразок всенародно-любимими атракціонами.
Показати
Допустив грамматичну помилку : треба - "всенародно-любимих атракціонів."
Дєнісов, Ахметов? - щоб стріляли в спину своїм?
Показати
А вот чисто принципиально принести, как гражданам Украины, которые ходят с украинским паспортом?! Ну и всем остальным... А то какое-то деление на белых и черных!!! Футбол не футбол, а возраст позволяет - получи повестку!!!
Навіть ті, хто постійно "грузить" на Мілю , в душі все-таки мабуть люблять його і визнають, що він був "одною з цеглин історії найкращого клубу України -- "Динамо"(Київ). Це назавжди.
Показати
Точно. Большой талант..
Але ж життя повинне чогось вчити? Чи Маркевичу хочеться стати таким ізгоєм, як Луческу?. Людина в літах, тим більше тільки-тільки ставши у керма Дніпра повинна робити якісь висновки ( і саме в той час, коли вся країна консолідується проти зовнішньої загрози), а не створювати НОВІ конфлікти.
Показати
Але ж життя повинне чогось вчити? Тим більше тільки-тільки ставши у керма Дніпра Людина в літах, а повинна висновки якісь робити Чи хочеться Маркевичу таким ізгоєм стати, як Луческу? Коли країна вся консолідується в той час Не створювати НОВІ(Ї) конфлікти Загрози зовнішньої проти саме, а? (і) Вибачайте, виявив шекспирівське-подеревьянський такт))
No results found.