Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
Працювати да доказувати. От тоді і буде толк. Я ж не відкрив Америку?
Показати
Нет, все правильно говорите :)
Кирило! Мені б просто не вистачило совісті розводити такий срач на цьому сайті. Частину держави анексовано бандитами з підтримки Кремля -- страждають люди, як російськомовні, так і україномовні. Про який чемпіонат Хацапетовки потрібно "пуп рвати", і доказувати про те що біле є чорним, і навпаки? Вам особисто не соромно?
Показати
Леонид, тема смотрю на сайте закрывается. если интересно можно по е майлу пообщаться, где вы расскажете мне за что мне должно быть стыдно. потому что тут опять стадо твердолобых налетит, срач разведет. напишите электронку свою..
Між іншим,свого часу Срна мав шанс потрапити крім трьох німецьких клубів також і в Динамо. Думаю, якби він стільки років програв би в Д (К) як і в Шахтарі, то так само відстоював би інтереси свого клубу. А що до професійних якостей Даріо -- питань немає. Так, що коли я читаю типові обзивання деяких наших "боліл" типу : " Впереди на гейпараде шла Даша Серливая".... у мене виникає відраза до таких "патріотів"Динамо (К). Люди не повинні втрачати людського обличчя -- що і доказує предоставлене фото. А всі публічні епатажні заяви як Срни, так і Мілі -- це все ШОУ , гра на публіку.
Показати
"Типові обзивання", на мою думку, у людей здебільшого з'являються після переглядів мат чів з м'яко кажучи брудною грою даного персонажу. Багато хто вважає його нормальним хлопцем в житті, але от на полі він діаметрально протилежний. Вам не здається що це не нормально?
Валити все на ультрас -- неправильно. Кого тільки вчора на полі не було! І ультрас, приїзджі фанати, і зовсім "ліві" люди -- стадний інстинкт зробив свою справу -- ніхто нічого слухати не хотів. Як на мене, то думаю, що найбільш неадекватних вандалів було зафіксовано, і потрібно хоч раз показати професіоналізм у пошуках тих хто наніс такі збитки НСК. Ну і мабуть треба таки реконструвати арену склопластиковим барьером -- тоді і стюардів поменше треба буде, і взагалі -- спокійніше. А ФФУ повинна переймати досвід тої ж Англії у вирішенні подібних проблем.
Показати
Основная масса там была именно из сектора ультрас.
Адріано цілий тайм пропрацював ліктями.....
Показати
Да, Адриано и Илсинье заработали на красную уже.
А не дуже пафосно звучить згадка про "13 миллионов (сребренников)" ? Ви, Successor. мабуть, кристально-чиста та справедлива людина. Прямо крильця за спиною пробиваються?Ще Сьоміна можеш в спілку взяти. Я, наприклад, теж завди жалів про втрату Єрьоменка для Динамо Але цей клуб ніколи не являвся "золотою кліткою" для футболістів і не треба забувати, що по закінченню контрактів ще існують усні домовленності та обіцянки. І якщо футболіст та Президент клубу обоє задоволені трансфером -- навіщо нам, через 5 років, виплескувать такі єхидні сарказми? Добре, що у С.С. Реброва є кілька гравців, яких можна було б назвати ключевими, а отже, не думаю що і сьогодні треба утримувати А. Ярмоленка -- хлопець і так віддав клубові ой як багато. Та й майбутні суперники по ЛЧ звикли до до такого, "ярмоленкового" футболу ДК. Потрібні зміни. І думаю клуб виступить у ЛЧ гідно і без Андрія.
Показати
А что вы, Леонид, так распереживались? Что вас так ранило? Ничего против желания Андрея поиграть на более высоком уровне не имею, равно как и против желания Ромы ранее (хотя уйти в РФПЛ, да еще и в Рубин, это ли более высокий уровень?). Я лишь о том, что Андрей уходит (вероятно) после победы в чемпионате, а Рома в сезон, когда мы имели все шансы стать чемпионами. И я подозреваю, что уход Романа и стал именно тем самым несделанным полушагом, которого нам не хватило для золота. Если главная цель Динамо не побеждать, а продать ключевого (без преувеличения) игрока за цельных 13 миллионов, то вопросов у меня к руководству клуба нет, но все же хочется верить, что это не так.
Дивився пів-матчу на російському каналі -- так там в перерві матчу Черданцев коментував з таким виглядом, ніби він нічого такого раніше не говорив....
Показати
залез на Твиттер этого неадеквата Чербанцева, а там: "Бакка - клятий москаль" (с) - Как вроде это не Бакка забил заниту двушку в четвертьфинале и не он отправил Зенитушку на покой:))) Просто фееричный неадекват)
Саме з такою психологією повині бути гравці в ДК -- не "заробітчани" з егоїстичними замашками, а "пахарі" , які розуміють, ДЕ вони грають.....
Показати
Кроме желания еще и уровень должен соответствовать. А тут явно не уровень ЛЧ...
Ключова фраза з пресс-конференції Луческу : "Такое впечатление, что сегодня лучане играли не для себя, а для кого-то другого". -- оце і все, мабуть, що хотів він сказати. Все динамівські "происки" мерещяться.... Хворий.
Показати
Ну так там очевидно "стимул" был неплохой, судя по радости игроков в конце. Если не от Динамо, то от Днепра)
Я торкнувся конкретно позавчорашньої гри. А Вам що, вона сподобалась?
Показати
А що, хіба не було видно що граємо відверто на нічию, на фоні втоми?
No results found.