Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
Коньков зганьбив весь український футбол, вбивши саму сутність змагання, і довівши ,що ФФУ некомпетентна у рішенні найпростіших футбольних питань. В найближчий час потрібно ініціювати відставку всіх, хто утверджував це рішення, та повне реформування цієї організації.
Показати
Згоден з Вашою думкою! ФФУ разом з коньковим - організація яка не займається розвитком футболу та покращенням глядацького інтересу до цієї гри. Виходячи з цього рішення про відставку є єдиним!!!
Дивився футбол, і так собі думав: якби у ФФУ сиділи мудрі люди, то таке невизначення про місце проведення фіналу К.У. і мовчанку, що до присутності глядачів, можна було б пов*язати з намаганням провести у Львові при глядачах, але НЕ ДАТИ ЧАСУ для підготовки і приїзду усяких сепарато-провокаторів туди. Біда тільки в тому, що в ФФУ немає мудрих, а є тільки хитрожопі.
Показати
Пока дедил-Коньков будет у руля, финала во Львове не будет. Аудит для него и быстрее.
Ребров, після видалення Макаренка вибрав правильну тактику : нема чого рвати очко, грати від оборони, тримати м*яч.Хоч і нудно, але, по-моєму правильно. Ну і пенальті - для надійності рахунку.
Показати
поддерживаю, первоначальная установка была считай уже нарушена... пришлось играть на контратаках и удержании
"Бойкот.......будет побуждать российских граждан к размышлениям....." ====================================================================== Не смішіть. Мені здається, що росіяни зовсім втратили здатність до тверезого мислення. Від кожного так і несе гіпер чванливістю.На ютубі майже кожен хизується російською зброєю , і крім фраз типу "сила России" їх більше нічого не цікавить.
Показати
Паситесь, мирные народы! Вас не разбудит чести клич. К чему стадам дары свободы? Их должно резать или стричь. Наследство их из рода в роды Ярмо с гремушками да бич. А.С.Пушкин гений есть гений. Ещё в 18 веке всё понял про Россию. Справедливости ради, за эту петицию россияне тоже голосуют, не так активно как мы, но тем не менее...
Думаю, що все-таки рано чи пізно здоровий глузд переможе всі ці агресивні інстинкти. Показово для мене те, що в Москві , в Олександрівському парку, до дня 9 Травня, біля кожної стели, які відображають міста-герої, російська влада поставила корзинки з квітами. Тільки біля стели М. Київ - пусто. Київ наказаний, показово(ну, так! Там майже 4 Рейх!). Але...., за день сюди було принесено море квітів. Вже багато москвичів починають розуміти, що все те, про що їм вперто намагається всунути в мізки Кисельов - і виїденого яйця не стоїть. Пока! Бажаю Всім добра.
Показати
Я тоже думаю что здоровый разум возьмет свое. Украине мира и процветания!
Ми дихаємо хоч гірким, але повітрям СВОБОДИ (FREEDOM), а ти - раб. Причесаний раб.
Показати
Послушай, Леня, Я тебе не хамил держи себя в руках, кем и чем тебя причесали я не говорю кто из нас раб, причесанный а кто лысый. Если у меня другое мнение это не значит что оно не правильное. Свобода это не значит лить кровь. У меня отец из под Киева, так его родня звонит говорит иногда такую ерунду что у нас в Крыму было, волосы дыбом это в Украине такая агитация и хавается за полную правду, а что у нас показывают про Украину так это ложь. Хорошую позицию избрали типа Вы одни в этом мире правдолюбы и самые правильные люди)
А ти дай почитати своєму сину свої ж пости. Нехай малий побачить фарисейську сутність свого тата.
Показати
Леонид, это 5!
Повністю тебе підтримую. Признаюсь, що був одним із тих, хтонаполегливо хотів бачити Григорчука на тренерській лаві Динамо. Чи змінив я думку? Не знаю. Але те, щовін сьогодні отримав цілковите фіаско - беззаперечний факт. Мабуть, все таки цю поразку слід пов*язати не так з тактичними промахами Григорчука, як з банальною втомою одеситів . Так вони і не завершили цю весну бездоганною сенсацією.
Показати
+
З приводу Григорчука, то я був би цілком не проти бачити його головним тренером Динамо, а сьогоднішня поразка Чорноморця під його керівництвом не вплинула на мою думку, оскільки Роман Йосифович вже давно довів свій тренерський талант роками. Але з іншого боку, якщо Ребров зуміє виграти Кубок України, то цілком можливо, що я буду бажати, щоб він залишився. Хоча це буде виглдати чудом із чудес, якщо ми переможемо кротів.
За цих пів року Ахметов показав себе, як, вибачте сц..кун, подумати тільки, олігарх, НЕ ОСТАННЯ людина в вугільному регіоні - і , видається, що він окопався в якомусь бункері і не може впливати на ситуацію.
Показати
Навіщо весь час повторювати якісь тупорилі кліше про "не останнього", коли воно насправді і є - последняя сволочь(мовою оригіналу) в нашей стране, потому что является бандитом и вором, который покупает себе всё и всех, что продаётся! За стільки накраденого бабла ахмєт нічого не зробив для нашого футболу, а лише вліз в альянс з путлєром, щоб розвалити наш футбол і прийняти участь у відмивання бабла на "об'єболі", який тепер не вдасться аж ніяк! Ахмєт - ганьба нашого футболу!
Янукович енд Ко. вміло відкупились Фірташем.
Показати
Мабуть що ні.Фірташ -це ключ до Путіна.
No results found.