Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 17
Буковина повинна обігрувати Динамо-2 (все одно другу команду розформують), а от чернівчани боротимуться за вихід в УПЛ. Сам з Чернівців, і повірте Буковина буде не зайвою в УПЛ, все краще фарм-клубів. Підтримка з боку вболівальників мабуть краща в Першій Лізі, і конкурує навіть з третиною команд вищого дивізіону ! Єдине, стадіон потрібно доводити до стандартів УПЛ, та й загалом з фінансуванням є проблеми. Якщо вийдуть, можливо появиться гідний власник. Основний козир команди це бійцівський дух (щось схоже на Карпати) та молодий і перспективний тренер Вадим Заяц.
Показати
Основний козир характер і вболівальники сам з Чернівців, але думаю ще роки 2-3 за чемпіонство боротися не будуть((
Про Джеко ми можемо тільки мріяти ! Хоча, Рубен (9 млн) + Раффаель (9 млн) = 18 000 000 $ + особисте прохання його ідола Шевченка і все могло получитись !
Показати
не думаю что за Рубена больше 6 млн отдали ,ИМС деньги считать умеет.
да че там 9, поставь сразу 15 млн за рубена, шоп внушительнее было
Добре хоч в наступному раунді гратимуть Тайво та Хачериди (чи в нього ще 1 матч-Off). Можна спробувати наступну схему : Коваль Хачериди Михалик Д.Силва (Гусєв) Тайво Вукоєвич Гармаш Велозу Ярмоленко Гусєв (Кранчар) Идейе
Показати
Хачер еще минус один матч
Захисник київської "Оболоні" Ігор Пластун перейшов в "Карпати". Львів'яни підписали 21-річного футболіста терміном на чотири роки, передає "UA-Футбол". У складі "Оболоні" Пластун провів 65 поєдинків, в яких забив п'ять голів. Крім того, він є гравцем молодіжної збірної Україні, відігравши в її складі шість поєдинків. Чому Динамо не підібрало перспективного захисника, адже крім Хачеріді (з його характером), Михалика (з його постійними травмами), Бетао (з його бажанням повенутись додому) нікого толкового в центрі захисту немає !
Показати
Пластун це рівень першої ліги.
Капітан не покине корабель. А от Металісту дійсно необхідні якісні українці. Нехай краще заберуть перспективного Пластуна з Оболоні, та й Селіна можуть повернути.
Показати
Капітан не покине корабель. Ващук уже доказал, как капитан покидает корабль
Найбільшим трансферним досягненням Динамо цього літа, буде продаж Алієва та Мілевського. А якщо не зможуть підписати ще одного форварда - не біда, є Ідейе, який я думаю додасть (та й 12 голів в першому сезоні непоганий показник), також є Мехмеді, якому треба більше довіряти.
Показати
Найбільшим трансферним досягненням Динамо цього літа, буде продаж Алієва та Мілевського... чуть-чуть не так, Алиев, Аруна, Нинкович и Каддури - найбільше трансферне досягнення !!!
Що тепер буде із молодими Богдановим та Гармашем ( Аруну на вихід). Можливо спробують того ж таки Богданова на позиції лівого захисника. Там шансів на ігрову практику у нього побільше, та й для збірної потрібно виховувати кадри !!! вр- Шовковський пз- Гусєв цз- Михалик цз- Хачеріді лз- Богданов опз- Вукоєвич цпз- Велосу цпз- Гармаш лпз- Ярмоленко ппз- Кранчар цн- Ідейе
Показати
та Данило будет играть пз, слишком его наш тренер любит
No results found.