Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 122
лал. крали чемпіонство у Динамо, у Дніпра, у металіста. бо інакше виходячи з другого місця ВЕЛИКИЙ СТРАТЕГ влітав ТІМІШОАРАМ. Він найбільш переоцінений, РОЗДУТИЙ тренер. По твоїх мірках і блохін має бути великим тренером??? Він теж щось вигравав. Дайте проджаних суддів і такий же бюджет,будь-якому середньому тренеру і він досягне не менше. Результати його клубу говорять який він тренер і ці результати на лице. А не те що бидло повторює пластинку "та він великий, але як людина лайно"
Показати
Блохин выигрывал кубок Уефа или доходил до плейй офф Лч? Его максимум был выход из самой слабой группы в Ле, и то с проблемами, и потом вылет без единого шанса в 1.16. Про сборную я не говорю, так как, есть мнение что сборной больше руководил Альтман, а после его ухода Блохин с треском провалился на отборе к Евро 08. Совсем забыл еще он выиграл кубок Греции и развалил ФК Москва, кажется у него больше нет достижений. Так кто все таки лучше Луческу с его кубком УЕФА или Блохин с кубком Греции?
Старий циган розуміє, що команда і президент йому перестають довіряти. Він хоче, зняти з них відповідальність і з себе от і викидає ці КАЛОВІ маси... Сліпі кротики з його недокоманди нездатні зрозуміти, що циган тренер середнього рівня і що вони футболісти середнього рівня, які важкі матчі вигравали завдяки суддям. Циган в конвульсіях перекидає відповідальність на інших, адже він розуміє, що сила кротів не в футболістах і не в ньому. І коли це зрозуміють самі футболісти, то... ця недокоманда зануриться в лайно повністю. Ось що буває коли ідеш неправильним шляхом, коли не розвиваєш команду, не важко працюєш, а здобуваєш золоті медалі і викидаєш своє румунське гівно на оточуючих. П.С. що добився ? чим він великий? тим що по телевізору так кажуть? для чого брати в нього інтерв'ю? давайте вже в мене тоді інтерв'ю візьміть. я теж "великий стратег"
Показати
Я, конечно, согласен с тем что Луческу как человек ужасен, но то как тренер он один из лучших что были в Чу. Он смог сделать команду которая выходила в плейй-офф Лч и выиграла кубок УЕФА, про золотые медали Чу ничего не говорю, так как в некоторых случаях они были заработаны нечестно, но это не уменьшает его достижений с Шахтером. И как ни обидно но Динамо до этих достижений сейчас очень далеко, но хорошо что появился действительно думающий тренер-Ребров, и можно надеяться на успехи в ближайшее время.
Существуют три вида лжи: ложь, наглая ложь и статистика (с) Як на мене то головне те щоб він моменти не транжирив... Наврядчи ДК створить йому багато моментів за матч... Щось у ньому є. Та й ідея звернути увагу на польський ринок хороша. Цікаво, що в ньому побачили наші скаути
Показати
сподіваюсь наші скаути не помиляються) але я за Артема, той що Кравець) можливо, Лукаш ще більше мотивує Краву на серйозніші подвиги)
ну що вболівальники фк пердь не так просто пройти кваліфікацію як обливати лайном Динамо на своїх форумах?) для чого іти в лч, якщо у тебе дворова команда? займати місце нормальних команд. впевнений, що це остання ЛЧ для перді. і вам залишиться лише писати на форумах "дырявые х****", "суркис все купил", "дырнама слабое"
Показати
какой же ты мудак
хлопець розвивається разом з командою і не ниє що хоче в апл. респект.
Показати
Позвали бы, то заныл бы
біляш винен звісно. тепер тімі має право критикувати його. цікаво десь побачити повне інтерв'ю мілі профутболу. є в когось ссилка???
Показати
http://www.youtube.com/watch?v=Sdw6apN1H0o&feature=youtu.be
Рибалку вперто пихають в опорну зону, хоча він не опорник. При відсутності Дена, Мігеля і Вуко це можна зрозуміти. Але якщо Мігель піде, треба нового опорника. Варто придивитись до Нойока :)
Показати
рыбалка опорник. во словане играл опорника. вот он и сам говорит Насколько хорошо ты вписался в тактическую схему «Динамо», которая несколько отличается от той, которую использует «Слован»? Комфортно ли ты чувствуешь себя на той позиции, на которой играешь? – Главное отличие в том, что «Динамо» практически всегда играет первым номером, а «Слован» играет больше от обороны. Первый матч я провел на позиции под нападающими, во втором выполнял роль опорного полузащитника. Лично мне комфортнее играть на позиции опорного полузащитника.
Источник: Lequipe Який сенс взагалі публікувати статті цієї жовтої преси? Вони вже казали шо Беланда на наступний день після підписання контракту з ДК відмовився грати :D
Показати
Еще тогда нужно было на них в суд подать за клевету.
ну от товаришів у біді не кидає :) це відео раніше спилвало) воно старе і доречі в ті часи він був кращим футболістом ДК
ВІТАЮ ЛЕГЕНДА :) http://cs425922.vk.me/v425922769/4f93/S1hmW5XL2ls.jpg
Показати
легенда .. https://www.youtube.com/watch?v=CRuqN3X0cfA
Автор: 白と青は最強だ
28 січня 2013 12:13
Офіційний сайт
Уже далеко не перший ляп від офіційного сайту. Навіть на аматорських сайтах вболівальників чомусь такого не зустрічав. Хто там пише текст ? :) P.S. Але радує що є якісь зрушення і можна переглян...