Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 122
Обидно, что мы создали много моментов и не забили, а у испанцев был один момент и они его реализовали. В цього дауна весь час одна відмазка. Пенальті це на його думку не момент.
Показати
Кроты и Реал с ПСЖ (по их словам) полностью переиграли.
Пьер-Эмерик Обамеянг або Яя Туре, або Садио Мане
Показати
白と青は最強だ, Мане бесспорно хорош, только что он выиграл - седьмое место в АПЛ- это как-то мало....да и Яя не самый лучший сезон сыграл....
Баг коли переходжу на сторінку профіля. Весь час відображає що в мене 1 блог. Притому постійно його ж і відображає. Виходить так ніби в мене 100500 ідентичних блогів.
Показати
Браузер Мозіла
суддя 321. а голи показові, всі від воротаря. Ребров висновки має зробити, хороша їжа для роздумів.
Показати
На момент голов - мы играли в 10-ром и 9-ром соответственно...
Так. У нас такого форварда не було з часів Бангури. Еріка вирішили не перехоплювати у Дніпра?)
Показати
Мораес опытнее и результативнее Бикфалви. Эрика только в этом сезоне прорвало. До этого, он в карьере до 5 мячей за сезон забивал. Мораес и в Румынии и в Украине лучшим бомбардиром становился. В этом сезоне из-за травмы не так ярко выступал. Против Бикфалви ничего не имею. Он молодец. Желаю ему успехов в Днепре. Пускай Днепр с нами за чемпионство борется, а не Шахтер.
у него нет твиттера
Показати
Это было на Фейсбуке.
сказал местный эксперт
Показати
Спасибо за комплимент. Я не считаю себя экспертом. Где вы увидели от меня экспертную оценку или суждения претендующие на мнение эксперта? Мой пост вы судя по всему, восприняли на свой счет, хотя лично вам я его не адресовал. Если есть, что сказать по сути, пожалуйста, но ответы в стиле сам дурак, явно не располагают к конструктивному диалогу.
Це найкращий форвард ДК, який у нас грав після Шеви. Його неможна втрачати. Чим деревяний Крава краще за нього. Насправді, Ребров робить подарунки всяким брьовнам і це ніби і добре, але ж не треба псувати собі відносини з сильними легіонерами. Невже неможна знайти спільну мову? Будемо втрачати гравців один за одним. Спочатку Мбо, потім Велозу. І будемо грати сидорчуками-кравцями в ЛЧ??? Невже обовязково було виливати все в ЗМІ, тепер його ніхто за нормальні гроші не купить. Можна ж було домовитись, розійтись хоча б нормально. От з Велозу наче домовились, його випускають на заміни, він не виливає говно і його продадуть влітку. Чому краві так багато префернцій, чому Гармашу, перевіреному бійцю не дається ні каплі підтримки, чому не випустити його на 2 тайм матчу, рахунок якого після 1-го тайму 5-0???
Показати
Если попытаться абстрагироваться от персоналий, то вот он недостаток игры с одним форвардом.
занадто жирно, для такого фізрука як Мангал. він лише і вміє тратити гроші, а де гра?
Показати
Будем разбираться! (с)
В "Аяксе" он много потратил?
отлично ! этот парень тот еще чертяка :) получше смотреться за Калитку . п.с. хотелось бы увидеть еще этого рыжего малого паренька, который был на предыдущих сборах.
Показати
да, Циганков мені теж подобався на літньому зборі!
Автор: 白と青は最強だ
28 січня 2013 12:13
Офіційний сайт
Уже далеко не перший ляп від офіційного сайту. Навіть на аматорських сайтах вболівальників чомусь такого не зустрічав. Хто там пише текст ? :) P.S. Але радує що є якісь зрушення і можна переглян...