Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
Гов тормозніть!Нам вже лівий бек не потрібний,цю позицію з головою закриють Селін з Макаровим!А от центрального ще би підшукати і імено на перспективу бо основа то є!Для надійного запасу потрібен центрального захисника!!!
Показати
з таким аналітичним складом розуму,тобі працювати тільки на каналі "Футбол " )
Та яке там підсилитись? Мабуть наш резерв вигідніше буде награвати порівняно з цим! Болонья,навряд захисника класного має,м*ячів напропускала не мало!
Показати
Болонья, скорей мало забила, чем много пропустила. У Ромы и то больше пропущенных. Дженоа например, пропустила столько же. Но, это не означает , что Гранквист плохой защитник. И вообще, в защите играет не одни человек.
Думаю що він до футболу відносився як до рутинної роботи, а не як до улюбленої справи! Ну де він серйозно грав? В Динамо всьо по лавці запасу спецом був,в орендах теж особо не проявився,а коли йому більш серйозні пропозиції надійшли,то вибрав Цервену щоб там на заміну на декілька хвилин повиходити! Тай чемпіонат дозволить навіть голами відзначатись!
Показати
Угу...А если бы в новости стояла фамилия Люлька вместо Нинко-ты бы поверил однозначно !
Якщо всі отримають одинакову суму,то наступний турнір,звісно якщо він відбудеться,стане не цікавим для глядача так як команди вже не будуть жили рвати щоб перемогти,а уже більше підготовки не матчу буде! Гравці берегтимуться бо гроші одинакові і для чого виділятися? Лише козирі передвчасно засвітити можна!
Показати
гроші не однакові, за участь - по 22 млн, призові за набрані очки, за кожну перемогу - 37- тисяч доларів, чим вище місце , тим більше грошей.
Дивись в пост Югославії чемп існує в Нідерландів в Країн вікінгів теж чемп навіть в Португалії і то більше на своїх вихованцях побудований чемпіонат! Але у нас чемпіонат збудований на одних легіонерах а своїх виховувати нам ніколи, зробили убивчу атестацію клубів щоб вижили лише багаті,а самі вішаємо лапшу про невідомий об.ч.
Показати
Правильно. Нидерланды, Балканы, Бельгия, Норды и пр., уже давно поняли, что наняв несколько хороших специалистов, можно построить не хилую систему по воспитанию и продаже футболистов. А Порту доказало, что в это же время, можно еще и выигрывать трофеи.
Ну Ленсу пока адаптація світить,Велозо не витримує конкуренцію! Цуріков і Дуду приємно сильно відіграли,Гармаш знову супер! Макаренко трохи помилявся,але загалом матч зіграв класно! Захист сьогодні трохи усі "загравались".Як на мене Безус гру тримав і нащо було його міняти? Мехмеді награв на заміну БіЛьШе!
Показати
коли це Безуса міняли? він як і Мехмеді вийшли лише в 2таймі
Да, Безус не без ошибок, но был активен в отличие от невидимки Кранчара.
Как по мне Безус сегодня не с той ноги встал. Полностью провалил тайм. Никакого контроля игры от него не было. Выход 4 на 3 он тупо лупит по воробьям, обрезки в центре... ОВ увидел что он просто не вошёл в игру поэтому и заменил чтобы показать, если вышел на поле включайся сразу, нечего спать и тупить, в следующий раз будешь бегать в дубле.
Велозу тільки 3 дні тренувався. Про яке "не витримує конкуренції" можна говорити?
Да, Гармаш мне вчера напомнил Гусина в лучшие годы!)
Хм. Здається Бельанда можна було б так легенько трансформувати в Белянда! Бо "ьа"-це посуті "я",коли перед м'ягким знаком стоїть ел!
Без Ярмоли нам жопа.Ярмола на собі тащив Динамо!Мозок команди а всі ті новачки їм до основи команди - далеко,а можуть і зовсім не прижитися.а ті писаки які косо риють на Ярмолу-або не розуміють футболу або зовсім не за Динамо,це якісь козачки заслані!!
Показати
Наше падение началась,когда Газзаев уперто начал ставить неумелого Ярмолу в основу.С тех пор у нас жо...У нас ни один нападающий не получает пас ни от Гусева,ни от Ярмолы. Если бы с Зенитом играл в том эпизоде Ярмола ,а не Дуду,Мехмеди ничего бы не дождался.И второго гола бы не было.
Ці Буяльский і Макаров -дуже сподобались,а Кравець з Гусєвим слабенько! Гармаш на висоті і Хачеріді!Дуду впринципі погано але коли Зеніт підсів то Дуду відпрацював свої шанси на атаку но на захист або не працює або зпідпалки...
Показати
не знаю но мне кажется гармаш и гусев в первом тайме сделали всю игру + очень старался безус
Якщо ти нібито Динамівський то чого так переживаєш за мхітаряна?адже він валянок і тих грошей не коштує,а уже те щоб він грав за Динамо то це просто з головою тебе видає не Динамівського вболівальника,бо особисто я не бачу кого той мхітарян сильніший щоб витіснити когось з Динамо!!!
Показати
Открой глаза - уровня Мхитаряна у нас только Ярмоленко
Автор: Гармонік
7 вересня 2015 12:52
Оновлена Динамоманія мені сподобалась!
Я бачу що на цьому сайті і новини швидко поступають!Новини цікаві,змістовні і дуже потрібні! Але тут якось не людно, уболівальницьких коментарів замало! То я б хотів знати чи це просто час такий де м...
Автор: Гармонік
10 квітня 2013 11:12
Про не чесноти шахтара після матчу в Києві
 Доброго дня!Я простий вболівальник ДинамоК.І мене дивує як юлять і брешуть керівники шахтаря а також і команда!  Ми бачили матч і ми наблюдали як Динамо затискало шахтар і сковувало своїх о...