Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 109
Коментарі по темі:
Вибачте, але це верх самодурства. От я вважаю, що через пару років він на рівних буде рубатися з Ібрагімовичем, бАлотеллі та іншими... і буде не гірше Нести чи Фердинанда)))) Ви вважаєте що дискваліфікація буде панацеєю проти Шахтаря? чи може з диркою в захситі ми будемо чемпіонами? Навряд...задумайтеся над цим, адже Хачеріді поки кращий тих захисників яких маємо. І ще одне! не потрібно копати яму футболістам рідного клубу, Шахта всіма силами б'ється за своїх, якими б вони не були. Знаєте чому? бо вони знають що покищо нічого кращого немає, і потрібно триматися вже за те що є, а то й того не буде!
Показати
Хачериди в целом мне нравится. Я просто говорию о том, что может произойти, если его грамотно не "приручить". Еще один-два скандала, Суркис психанет, Хачериди психанет.. А донецк с радостью обработает его, приберет к рукам и натравит на нас же. Из последних интервью видно, что Евгений не сильно то к "Динамо" эмоционально расположен.
А я думаю что хохол просто не понимает,что и на каком сайте можно обсуждать,а что нельзя.И это не в первый раз. Женя за Динамо бился в кровь в прямом смысле...И вот такая черная неблагодарность...
Егорка а ты умом блеснул!!! я нащитал аж 8 СЛОВ и 5 знаков!!!!!!!! респект)))) йопт даже Динамо написал с большой буквы.
Показати
та да)
мой идеал команды- Динамо Киев образца 1986 года-так что не гони!!!
особливо Акубардію захисника))))))
Показати
Петлюра он будет весь правый фланг вместо Гуева закрывать.
Скуадра Биола????? ахаххахах а як же тоді буде Динамо??
Показати
Скуадра Привата видимо))
Чим вам заважає Олександрія????? На мою думку, такий самобутній клуб маж більше моральних прав бути в ПЛ чим Маріполь та Луганськ...
Показати
Если бы человек жил в Александрии, а не в Луцке, то ему бы больше мешала Волынь.Тем более перед междусобойчиком.)))
плюсую.....головне втримати таку відвідуваність....хоча би на рівні 30 тисяч))
Показати
Зачем парится? 4-го будет ясна картина сколько пришло. Думаю примерно 40-45 тысяч будет. Но вот дело то в другом. Думаю что и на Днепр прийдут много людей. А вот на матчи с Волинью или Таврией будет печалька. Я вообще за то что бы Суркис пошол на радикальные меры, продавал 60% стадиона только по абонам, 5% гостевые а остальные по билетам. Когда у человека абон на руках он 80% всех домашек будет ходить. А так будет печальное зрелище. Скорей бы на наш родной стадион перейти. На стадион Динамо.
а Богдан Сарнавський хіба не з Динамо?
Показати
К сожалению, нет. Он из Арсенала. В финальном турнире ДЮФЛ он выступал за Динамо - по регламенту можно привлекать нескольких игроков из школ того же города (дословно я не знаю, но как-то так). Да, на фото - Игорь Харатин.
Это трофей из последней игры)))))
Показати
Раньше скальпы снимали с побежденных, теперь гетры))
И то чудом гол забил защитник(((
Показати
Он - не защитник. Точнее, не защитник в полном смысле этого слова: http://www.dynamomania.com/dynamo/players/4309-deyvidas-kapustas
Но, зато каким чудом!)
Полузащитник.
тепер зрозуміло... все-таки недарма кажуть, що ми чимось споріднені з євреями)))
Показати
Так, спорiдненi :)) Тим, що тi євреi, що поїхали будувати Ізраіль на початку та в середині 20-го сторіччя, уявляли соби державу з соціалістичним ладом, якою вона фактично і була перші років 20 свого існування, а деякі риси соціалістичного суспільства залишаються навіть зараз (я не маю на увазі назви спортивних клубів).
Іще б, не споріднені! По лінії президента ми прямо двоюрідні брати!)
Автор: ПетлюрА
13 травня 2012 22:58
Віляреал вилітає в СЕГУНДУ!!!!
Народ пишу пост не для того, щоб розповісти масу інформація. Я хочу створити флудилку на одну тему, по суті тема в заголовку. Буквально хвилини назад Вільяреал отримав поразку від Атлетико, і вилетів в Сегунду...