Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 109
Завжди вірив у Хльобаса, відразу видно, що серед своїх однолітків виділявся. А от Савченко приємно радує, ще пів року тому зовсім не мав стабільного рівня гри. А тепер при переході Буяльського в основу може його замінити)))
Показати
Однозначно. Дуже здібний і розумний хлопчина з відмінним пасом та ударом. До того ж, може зіграти майже будь-де в півзахисті. Аби лише не зупинився й не розслабився.
Якщо хтось знайде працюючу ссилочку. БУДЬ-ЛАСКА ЗАКИНЬТЕ ЇЇ сюди, дуже хочеться подивитися на матч)))
Показати
ВОТ, КОМУ НУЖНО http://usoccer.ho.ua на этом сайте есть прямые трансляции почти всех матчей, в том числе и Динамо-Янг Бойз, как видео, так и текстовые, все на главной странице.
ВОТ, КОМУ НУЖНО http://usoccer.ho.ua на этом сайте есть прямые трансляции почти всех матчей, в том числе и Динамо-Янг Бойз, как видео, так и текстовые, все на главной странице.
Невже ви вболіваєте не "проти" Волині чи Говерли-Закарпаття??? не потрібно тут влаштовувати повчання...
Показати
До мене можна на ти;). Якби я вболівав "проти" Волині чи Говерли, я б цього не писав, правда?
Тут є одне але... не хочу нікого образити, в Динамо вболівальники дещо нацоналістично налаштовані, а от в Управлінні знаходяться люди які були виховані совковим методом, тому і не сприймають вболівальників і їх методи. Саме тому не має порозуміння між управлінням і вірними фанатами!"
Показати
"Начнем с того, что "украинская нация" и "украинский язык" - это исскуственные химеры созданные для расчленения и уничтожения Русского народа […]Следовательно все "украинцы" - это Русские, или "бывшие" Русские, а "Украина" Русская земля, оккупированная подонками и предателями, целенаправлено переплавливающими Русских людей в высосаных из пальца "украинцев", а по сути делающих из них анти-русских. Мирится с этим невозможно, это будет соучастием в преступлении", - написал, в частности, человек под именем Андрей Саламатов.
Клод можна дізнатися інформацію про : Рябов Константин Ягодинский Виталий Мельничук Назар Сулемиди Константин Лазарович Роман Султанов Павел Шабала Валерий Могилецкий Вадим Сердюк Виталий
Показати
что знаю, написал http://www.dynamomania.com/news/158729-memorial-makarova-potentsialnye-novichki-dinamo Все это неофициально.
Мне интересно откуда в оболони сколько игроков в сборной? они случайно не являются Динамовскими недоработками в плане селекции ДЮСШ???
Показати
А Шевченко и Шовкосвкий откуда в Динамо пришли? Они же на стадионе Оболонь на уроках физ-ры вокруг поля бегали. или завидно стало?
Але ж Шевченко не проявив себе в 2007 році))) чИ шОВКОВСЬКИЙ В 2001....Тим паче це я так чисто по пам'яті прикинув) все ж може бути..
Показати
так и Ярмоленко себя проявил значительно больше в 2011, чем в 2009м))) и Кореа не проявлял себя ровно на столько, чтобы о нем говорить :) И Милевский в 2010 был не так хорош, как в 2009. Его даже активно сватали в другие клубы...
От бачте з новим стадіоном, з'явилося нове обличчя Динамо, хех був би він ще наш(((
Показати
Тепер ще терба нове облича тренера та усе буде добре :-)
Доречі схоже наші керівники таки зрозуміли що гравців треба не купляти і відразу в бій, а ще за пів року до головних баталій в ЛЧ, ну в нашому випадку більш всього в ЛЄ.
Показати
Ага, вони це зрозуміли ще з Бертольо... )
Ось я на швидку думку прикинув, в 2010 році під номером 10 щастило Мілевському, в 2011 під 11 номером,як не як ,але щастило Ідейє. В 2009 році щастило нашій дев'ятці Ярмоленку, тобто він пробився до основи! В 2008 блиснув хистом Алієв, з вісімкою на спині. В 2007 році Карлос Корреа проявив себе під сімкою! А оскільки 12 апріорі належить вболівальникам, то я хочу сподіватися що в цьому році ( 2012) саме вболівальники змінять історію клубу на краще!!!
Показати
))) так можно на любого игрока придумать статистику "везения" :)
Автор: ПетлюрА
13 травня 2012 22:58
Віляреал вилітає в СЕГУНДУ!!!!
Народ пишу пост не для того, щоб розповісти масу інформація. Я хочу створити флудилку на одну тему, по суті тема в заголовку. Буквально хвилини назад Вільяреал отримав поразку від Атлетико, і вилетів в Сегунду...