Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 42
"Во вторник ... почувствовал недомогание". До неділі мав би бути в загальній групі. Треба набирати форму до матчу із кротами!
Показати
А что есть гарантия, что он будет полезен с кротами? Лучше бы играл Блохин теми кого на сборах наигрывал, что бы хоть какое-то взаимодействие было, а новичков на замены. Вон Безус, Сидорчук, Цуриков отлично вписались бы в игру. Физически хорошо готовы и знают как команда играет.
Не збираюся говорити, що хтось із них сильніший, а хтось - слабший. Я от не готовий оцінювати тренерів, бо не вважаю себе фахівцем у цій галузі. Можливо, Ви маєте відповідну освіту чи бодай футболом професійно займалися. Я от - ні. Звичайний середньостатистичний вболівальник із 20-річним стажем. Але в універі я вивчав логіку, а тому знаю таке: щоб оцінювати об"єкт А і об"єкт Б треба, щоб вони були в рівних умовах. Я не кажу про бюджет ШД чи суддівське сприяння. Просто нехай ОВБ пропрацює хоч один повноцінний сезон (по суті, мізрний період, в порівнянні із Рамосом чи, тим більше, з Луческу та Маркевичем), а тоді вже будемо робити висновки. І ще один штрих. "Не-тренер" Блохін обіграв Тренера Рамоса в очному поєдинку без шансів. Супер-тренер Маркевич, маючи РОКАМИ награний і ПОТУЖНИЙ за рівнем виконавців склад, обійшов Динамо на кілька очків. І це при нашому осінньому провалі. По ідеї, команда зі слабким тренером і не надто гарячою симпатією з боку суддів, мала б відстати значно на більшу кількість пунктів...
Показати
плюсану например
Що ж, тоді курчат по осені порахуємо, окей?)
зборів, як таких, по суті, не було...
Показати
Були повноцінні зимові збори і австрійський літній збір. А коли прийшов у Волинь Кварцяний? Йому вистачило 2 тижні щоб поставити хоч якусь гру.
Ризикну припустити (хоч історія й не терпить умовного способу), що зіграй Шахтар, так як Динамо вчора, неодмінно виграв би. Бо пеналь точно б один дали і 2-3 офсайди не свиснули. От усі б зараз і розпинались, яка суперова в кротів селекція та який геніальний Луческу!
Показати
да к гадалке не ходи!
От я не розумію одного: невже ми тут настільки наївні, що очікували побачити результат через тиждень-два після придбання хороших футболістів? Чи нам просто дай покритикувати? Мені особисто коменти багатьох дописувачів нагадують реакцію на погоду: холод - погано, теплО - погано, дощ - ще гірше і т.д... Я далекий від вихваляння тренерського генія ОВБ, та все ж треба бути об"єктивними. Товариство, згадайте, скільки років робив команду Луческу? Скільки разів провалювався як у Європі, так і в УПЛ? Скільки десятків мега-зірок побували в Донецьку, поки зібрали справді потужну команду, яка грала останні кілька сезонів? Між іншим, ці "молоді й перспективні" бразильці, яких купують кроти, не набагато дешевші за наших цьогорічних новачків. А скільки років Луческу обкатував того ж Вілліана чи Жадсона? Чи ближчий для нас приклад: по скільки років створював свої супер-команди Лобановський? І Динамо-75, і Динамо-86, і СРСР-88? (Єдиний виняток Динамо-99). А потім, після продажу Шеви, Реброва, Лужного й Каладзе 2 роки проб, помилок і провалів на євроарені (смію припустити, що провалів в Україні не було лише через слабкість конкурентів). Сподіваюсь, сумнівів у кваліфікації покійного ні в кого немає? Тому треба припинити бабські соплі й набратися терпіння. Будьмо об"єктивними: моментами команда показує непогану гру. І резерви для її покращення величезні! Вірю в команду! Надіюсь на тренера! =)
Показати
Нет, мы наивные думали, что Блохин таки сможет обыграть одну из самых слабых команд в УПЛ. А нет, Волынь возила нас практически весь первый тайм. Мизерное количество ударов в створ, и это у атакующей команды. Такое как и было у ЮПС, но у ЮПС был результат. А Блохин каждый раз дает только анти рекорды.
Тренер Блохін не рівня тренеру Луческу. Навіть Рамосу не рівня. І, прости Господи, тому ж Маркевичу. Це перше. Друге. Ніхто не змушував виставляти новачків у першому ж турі проти дуболомів. І останнє - скільки Ви готові чекати? Доки сивиною не покриєтесь? Це все наш президент. Так, гравців купує справно - хороших і не дуже, проте пора би зробити один якісний трансфер на місце головного тренера.
Замечательно сказано! Подпишусь под каждым словом! Спасибо!
Маркевич строил Металлист с нуля, поднимал с 1 лиги, а ОВБ пришел на все готовое. Их вообще сравнивать нельзя. Луческу пришел в разваленный шахтер после Шустера и в 1ом же сезоне взял золото. Днепр при Рамосе показывает по крайней мере привлекательную игру и выход в 1/16 ЛЕ после провалов со всякими Белиционами - это разве не успех? Что изменилось в Динамо после прихода ОВБ я просто не вижу, игра ни чем не лучше семинской. ни-чем, просто мы сейчас больше атакуем...
На 100% згоден із автором! Як би всі не іронізували над (нібито) "відмовками" Блохіна про 5 груп гравців, але саме такий розбаланс ми й бачимо на полі. Плюс новачки проводять лише перші матчі. Тому все достатньо логічно. Подивимось на результати і на гру через 4-5 турів (мінімум). Тоді й можна буде робити хоч якісь перші висновки. Але аж ніяк не після 1-го туру! Вірю в команду!
Показати
Хе-хе, а тут ще одна група новачків додасться - Тремуліна + цз..) Знов скажете почекати? А скільки чекати, Ви часом не скажете? Сезон? Два? Особисто я чекаю років вже років 7-8. І щороку одне й те ж ниття - новачки, новий тренер, потрібен час, адаптація і т.д. Вважаю, що ЦЕЙ тренерський штаб не відповідає рівню команди. Звісно, зараз виграємо у Говерли - всі побачать якийсь малюнок гри (якого насправді нема й не буде). Суркіс сам винен: треба було дожати, вговорити тоді Хітцфельда і було би без замороки.
Целеком и полностью согласен с Вами! Команде нужно время. Лично я готов ждать целый сезон (надесь, конечно, что им понадобится меньше)! В свое время Лобановскому столько и понадобилось времени - но потом был такой результат, что весь союз и вся европа тряслась от команды с берегов Днепра!!! Верю в Команду.
Велозу аж ніяк не розчарував. Краньчар і Тайво - льотчики. Рубен... Навіть рік тому було незрозуміло, для чого брати форварда, який майже не забиває.Тому все очікувано. Єдине розчарування - Раффаель. Хоча той же Андронов попереджав, що це не той рівень. ВИсновок: цьогорічна трансферна кампанія на голову вища за минулорічну. ІМХО.
Показати
Єдине розчарування - Раффаель. Хоча той же Андронов попереджав, що це не той рівень. ----------------- Смешно, ей богу, читать такие коментарии. Значит для Шальке он рівень, а для нас - нет?
Коментарі по темі:
Браво! Дуже дотепна відповідь на перманентний чорний PR з ах-какого-телеканала :)
Показати
дякую, тільки на "шуріку" мене за цю "дотепність" забанили :-) буду тут тепер писати
При Сьоміну команда 89 хв мучилась, а потім Ідейє робив результат... =) Мені гра дуже сподобалась і чомусь не сумніваюсь у позитивному підсумку 2-матчевої дуелі. Але від надмірного оптимізму утримують 2 аргументи: 1) Блохін дуже давно не тренував клуби (кілька місяців в Москві можна не рахувати). А отже, можливі помилки в розраховуванні форми на весь сезон (хоча присутність Пінколіні дещо нівелює цю проблему). 2) Ярлик МОТИВАТОРА, який надто сильно приклеївся до ОВБ (а диму без вогню, як відомо, не буває). На короткій дистанції це, безумовно, позитив. А от на довгій... Що станеться, якщо в нього закінчаться аргументи для мотивації? Але в будь-якому разі, після цього "не-результату" оптимізму значно більше, аніж було після результатів Шпалича!
Показати
Що станеться, якщо в нього закінчаться аргументи для мотивації? Я думаю для этого создаётся конкуренция в команде.
Так він не в Ман.Сіті і не в ПСЖ працює, щоб бути впевненим, що клуб запросить саме тих футболістів, з якими він зможе вповні реалізувати свою концепцію.
Показати
Т.е. по-твоему вся игровая модель и вариативность тактик командных будет зависеть напрямую от зимних покупок? По-моему, это не очень серьезно. В команде уже есть 20 человек. Сколько можно купить? 3, 4 игрока? Это максимум. Селекция на недаром называется так. Она подразумевает поиск игроков с нужными тренеру качествами, а не просто сильных в каком-то компонетне игроков, чтобы потом плясать от их возможностей. И да, я понимаю что мы не ПСЖ. Однако Блохин должен иметь концепцию и видение, и сказать селекционерам: мне нужен игрок с такими и такими качествами, потому что в мне нужны футболисты, которые будут выполнять такие-то функции. Любой иной вариант развития событий изначально утопический. Ждать приезда новых игроков, а потом думать как с ними играть? - На построение такой команды уходят годы, она крайне нестабильна, и зависима от футболистов.
Автор: Валентин
14 березня 2019 22:31
Трохи оптимізму після Челсі
Зловив себе на думці, що сьогоднішнє Динаме мені дуже нагадує команду 1994-1996 років. Теж дуже молоді й шалено обдаровані. І тоді, й зараз бракує досвіду й сильного тренера. Тоді, правда, влітали посереднім Рапіду й Ксамаксу, зараз уже спроможні проходити команди такого рівня (Олімпіакос)...
Теги: #Динамо
Автор: Валентин
25 листопада 2012 01:24
Чи потрібна Динамо чистка складу цієї зими?
Незважаючи на всю, здавалося б на перший погляд, очевидність позитивної відповіді на це запитання, ризикну відповісти протилежне: НІ! У жодному разі! Перед тим, як обгрунтувати таку парадоксальну відповідь, мушу уточнити поняття: непотрібна саме чистка, звільнитися ж від баласту вже давно було пора...
Теги: #Динамо
Автор: Валентин
25 серпня 2012 16:36
Коваль перейде в Зеніт?
Руководство питерского "Зенита" вышло с предложением на молодого вратаря киевского "Динамо" 19-летнего Максима Коваля, ставшего "первым номером" киевлян в текущем сезоне.По информации Life Sports, сине-бело-голубые намерены подписать предварительный контракт с украинским вратарем уже ближайшей зимой...