Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 176
Це зміни на краще? Де Магат?
Показати
Ждем зиму, хотя календарь у Блохина....
Коментарі по темі:
Начитавшись про Магата,перелякані динамівці від жаху завтра будуть гасати по полю, як очмаманілі...
Показати
!!!
Цікаво на Богуша подивитись. На мою думку, він кращий за вічно перспективного Коваля. Ну і як буде виглядати "Динамо" на тлі аутсайдера...
Показати
А ничего что он 3 года не играл в футбол?Уверенность и игровой тонус,однозначно,не на уровне.
Коротке замикання... Про які досягнення йдеться??? Суркіс, мабуть, знає. Він для цоьго і запрошував видатного тренера, гідного (колись великого) клубу "Динамо"...
Показати
Мабуть, надіявся.... Як на мене, то хай би тієї ночі Суркіс згадав про дідуся Альтмана - 100% був би відчутний прогрес.
Знаю одного президента колись великого футбольного клубу (зараз середняка). Він рік назад зпросив до себе одного тренера, бо давно хотів це зробити, та все якось не виходило. Чим керувався президент, роблячи такий відповідальний(!!!) крок? Тим, що його обранець був колись гарним (і це дійсно так) гравцем команди. Знаю ще одного президента іншого клубу, який дев'ять років назад також запросив до себе одного тренера. Запросив тому, що ця людина вже досягала непоганих висот у футболі саме в якості тренера, і тому, що імпонував стиль гри попередніх команд цього тренера. Другий президент також чекав декілька років і врешті дочекався, бо ясно бачив якою повинна бути його команда. Питання до вболівальників - чи бачите ви різницю між цими двома президентами в прийнятті таких важливих рішень, як призначення головного тренера?
Показати
Его старший брат обходил этого тренера стороной 20 лет.....
1. Прекрасна робота, супер! 2. Хто співає в стилі реп в роліку про парочки і стіночки? 3. Так тримати! Може наш цар ОВБ буде таємно проглядати і вчитись. Тільки б результат був... :)
Показати
Skryptcha - Running Away отсюда http://www.myzuka.ru/Album/311484/Dirt-Showdown-2012
У цього убогого "експерта" голуба мрія - нализатись з Ахмєтовим...
Показати
не нализатись а полизати хотя він вже полизав
"Газзаев обладал целым набором тактик..." - ?????? )))))
Показати
Ага, тоже улыбнуло. Не было там никаких тактик, ни физподготовки, ничего! Абсолютно НИ-ЧЕ-ГО! И хватит его уже восхвалять. Тот вред, который он принес Динамо в десятки раз превышает пользу от привлечения молодых. Недотренер!
Сподобалось ключове: "...пытаемся обучать игроков умному футболу". От і гадаю, чи здатен Блохін навчити футболістів грати у РОЗУМНИЙ футбол?.. Та й гравці в "Динамо" не "...то, что плохо лежит".
Показати
опять понабежали?????? - Сколько лет Маркевич со своим "умным футболом" на 3-м месте сидел?????? - А какой праздник в честь 2-го места устроили - видал???? - В Динамо как восприняли бы?? - В лучшем случае - как должное. Умейте терпеть и будет результат. Не научитесь - будем дальше тренеров, как перчатки менять - будем и дальше опускаться.
Між крапельками... І вашим, і нашим...
Показати
Між крапельками...семени .. І вашим, і нашим...
No results found.