Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Гавно, а не гравець цей Зінченко. Розпіарене кротяче порожнє місце.
Показати
bora, аргументи чи це просто вброс?
bora, разпиаренный- да, но "говно" играть в МанСити не будет, да не дотягивает он немного до лучших игроков Сити, но он своими стараниями и работой в составе!
И где он "крот"? Сколько он матчей за Шахту отбегал?
bora, хто його піарив? Заграли за збірну поки рашка лапи не протягнула, а так він в Сіті свій, відео з тренувань часто викладають, і у Пепа абихто не грає.
Позорище!!! Я ще такої наглої здачі гри не бачив
Показати
bora, я тоже не ожидал такого от сити...слились как понос
bora, а може просто їм нафіг не вперлась перемого в холодному Харкові, коли в них дербі з МЮ. Просто вийшли, перемогли - добре, ні - то нічого страшного.
bora, это называется - зависть, сегодняшнее Динамо влетело бы такому "сливающему Сити" - без вопросов.
Чудова новина!!! Але для Динамоманії важко правильно писати прізвища легіонерів, не те що українську версію сайту. А копіпасти запорєбрикових сайтів- то взагалі звична справа....((((
Показати
bora, На "Динамомании",до сих пор,
вверху свинособачий значёк закантаченных висит
Та що за брєд? 2 удари Буяльського, два Мораеса, один Мбокані, два Дерліса. В рамку 8 було мінімум. Ти пишеш так щоб тільки написати?
Показати
bora, он писал про удары оппонентов
bora, это удары в сторону динамовских ворот
Це просто капєц. Який я лох. Бакланив Мораеса і Буєссі, а вони гру зробили...
Показати
bora, Я знизу під твоїм "аналізом" замін і якостей гравців написав який ти лох. щоб таке писати треба хоч трошки розбиратись у тактиці. Ти вирішив, що зможеш відрізнити Коваля від Гармаша, то вже знаток тактики і футболу. Іноді краще жувати, чим стукати херню по клаві. Буяльський і Мораес зробили результат.
Це заміни дебіла. Замість того щоб зняти нікакущого Буяльського і Кадара, перевести Сидорчука в оборону і випустити Шепєлєва і Бєсєдіна, він знімає Циганкова і ставить повільного Мораєса. Це пц.
Показати
bora, Сам ти дебіл повний! просто даун у футболі іди роби уроки, придурок і не лізь туди куди не знаєш.
Чисто тренерська поразка( саме такою вважаю нічию з купкою бурштинокопачів і відпрацьованим матеріалом): просилася заміна Мораеса, а не Дерліса. Бєсєдін мав вийти разом з Гармашем. За умови важкого доступу в штрафний майданчик ефективними є дальні удари. А дальній удар найкращий у Шепелєва. Багато запоров Мбокані. Нам треба звикнути, що ми граємо не тільки проти суперника, а і проти трьох суддів.
Показати
Згоден!
Все буде добре! Динамо стане атакувати різними напрямками, що зробить нас більш небезпечним.
Показати
bora, без явно выраженного лидера игра станет более командной, а это только плюс...
bora, без явно выраженного лидера игра станет более командной, а это только плюс...
Седой, хто такий Малишев?
Показати
bora, ну оговорился Малиновского имел ввиду же
Ярмоленко абсолютно провалив гру. Так само як і в Харкові. Там пощастило 2 в пусті катнути. Добре, що Динамо його спихнуло. А Шева - кондом!!! 100% бабло від рижого татарина отримує за виклик кротів.
Показати
Мені от цікаво, чи хтось дивився статистику після матчу з турками, що тут намінусували. Там гірше Ярмоленка тільки Коваленко.
No results found.