Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Ще зараз плакати тут будуть. Сайт динамівський, а вболівають за кротячий фарм.
Показати
bora, Я бы понял твой комментарий, когда бы ДК "было на коне" в плане игры командной, а так остаётся наблюдать хорошую работу тренера в другой украинской команде. Ведь кто знает что будет с ДК при Реброве и Суркисе в ближайшие пару лет. Может как раз очки Зари помогут в будущем ДК как-то.
p.s. пизд..ц, даже и не думал, что когда то буду писать такое о ДК.
Це все наслідки. А причина в формуванні команди не за спортивним принципом та жахливому мікроклімату. А до формування війни всередині Збірної якраз причетні найпершими Пенісов та Лєонєнка. А Коноплянці можна побажати поменш водитися з сепарами, поменш захоплюватися Instagram та Facebook, сконцентруватися на своїй грі та помічати партнерів по атаці.
Показати
bora, перепрошую, з ким із сепарів водився Коноплянка?
Опять и тут Сепары?? ахахаха
тебе и в гробу приснятся...наверное
Руїз все-таки крайній нап. А нам треба центр-форвард.
Показати
мне кажется он и центрфорварда сыграет
Напишу свої враження. Гра була рівною. Точніше сказати ніякою у обох команд. Динамо навіть виглядало цікавіше. Всі казки про проблеми кротів та їх неприбувших сепаратистів можна розказувати електорату і біженцям. З цієї когорти тільки 2 гравці є основними. Всі решта шлак за вкрадені у кожного з нас гроші. Це так звана лазерна селекція по палкінду. Динамо ж навпаки мало величезні проблеми зі складом. Ключові гравці Гармаш, Мігель, Хачеріді та Ленс були відсутні. В таких умовах Сергій Ребров поставив вихованців ДК і жоден з них не розчарував. Причиною поразки стали просто дві фантастичні помилки в захисті та погана гра Шовковського ногами. Саме після трьох його жахливих виносів, кроти створили свої два моменти окрім голів. Резюмуючи можна чітко виявити наступні факти: 1. Ніякої безнадії нема. Динамо виглядало краще, але програло. На відміну від останніх сезонів, де Ми в чисту без варіантів програвали по грі. 2. У нас є лавка і команда на сезон. 3. Треба працювати над індивідуальними помилками, за весь матч одна єдина тактична помилка це кутовий, коли Сирна прожила по воротах. Тому не варто засмучуватися. Все попереду. На мою думку нас чекає добрий чемпіонат з золотими медалями в кінці.
Показати
Напишу свої враження. Гра була рівною. Точніше сказати ніякою у обох команд. Динамо навіть виглядало цікавіше... ____________________________________________________________________________________ Категорически не согласен. Нас катали.
На х вони тут потрібні. Хай грають в Бухаресті. Після 22 липня вони про Львів забудуть.
Показати
Согласен на 100 %
+
Ну може й так. Досить поїздив по Європі і українці мені здаються найбільш патріотичними, добрими та небайдужими. Ну ну. Вам щасливо долетіти. Чекаємо у Львові 22-го. Планується автопробіг перед матчем в підтримку Динамо.
Показати
Дякую, планую бути.
Це сепаратисти.
Показати
Я б сказав, це пофігісті, як 90% громадян цієї країни)
Мені цікаво, яким чином Суркіс може видавати ліцензії кротам, МД, Олімпіку, Зорі і ММ
Показати
А с чего ты решил, что их будет Суркис выдавать?
Суркіс тільки константував факт. Інша справа, що вчорашня влада плавно підводила саме західноукраїнські клуби до фінансової неспроможності.Простою мовою - донецькі "нібито цивілізовано" прибирали конкурентів.
Проблеми з атестацією в першу чергу є у Шахтаря, ММ, МД, Зорі, Олімпіка. Жодна з цих команд не має місця для тренувань і не може забезпечити ні присутності глядачів, ні прийому суперників, ні проведення матчів, ні безпеки навіть для них самих. Тільки ахмєт заявив про вивезення команди за межі донбасу.Не секрет, що 3 з 4 ьох команд, які Я назвав є сателітами Шахтаря і фінансуються з одного корита за допомогою різних схем і підставних осіб. МД є власністю Мкртчана, громадянина іноземної держави і по суті фарм-клубом Кубані і незмінним постачальником очків для кротів. Про атестаційні проблеми Карпат і Волині вони можуть тільки мріяти. Всі проблеми західних клубів є тільки у тому, що вони не мають бажання ставити на рахунок у банку, чи ПЛ, так званий гарантований депозит у розмірі 10 лямів. Карпати і Волинь мають на півтора достойної команди вихованців своїх шкіл, і втрати легіонерів і дорогих гравців їм до одного місця. За півроку і в одних і других в команді буде 5-6 гравців за якими буде черга. Треба вміти виховувати, а купити кожен дурень зможе.
Показати
Это все - клубы УПЛ. Радоваться проблемам любого из них я бы лично не стал. Поскольку удар по любому из этих клубов - это удар по нашему футболу. Каким бы он у нас не был (а идеальной модели даже у сытых стран не существует), но он строился долгие годы и усилия к тому не малые прикладывались. Взять вот так все разрушить - это легко. Дальше что - вот в чем вопрос. Играть 16 кругов в 4 команды (по большому счету, за пределами первой четверки - к любому клубу можно придраться, возможно Одесса и Полтава - еще исключение). Проблемы восточных клубов - понятно откуда. Проблемы западных - также не секрет. Все, закрываем эту лавочку и будем искать кошек в темной комнате? Или может попробуем сохранить то, что дышит. А дальше разберемся: кто захочет жить - тех надо поддержать. Даст Бог, выкарабкаемся. ЗЫ В "Заре" что ли молодежь не подтягивают? Мариуполь не дает практику украинским пацанам, как и "МетаДон"? Да, ничуть там ситуация не хуже и не лучше, чем у "Карпат", "Волыни" и тем более "Говерлы". К сожалению, в плане воспитания молодежи сейчас все выглядит ну весьма не радужно (что на Востоке, что на Западе). Но, сеять сейчас внутренние разборки - это не просто глупо, это - смертельно. Только поиск точек соприкосновения - это единственно верный наш путь. ИМХО. Не убивать, а помогать жить - такой должна быть задача.
Я за 12 команд. Білому: а де Ви назбираєте 14 команд. Я поки дуже-дуже сутужно нарахував 9! Дніпро, Металіст, Динамо, Чорноморець, Ворскла, Карпати, Волинь, Говерла, МетаЗап. Крапка. Шахтар вивезуть з Донбабве. МетаДон пропаде, бо росіянам ніхто більше не дасть тут працювати. Металург Маріуполь під величезним питанням. Зоря пряме фінансування ахмета. Олімпік - таж банда. Я взагалі думаю з донбаських команд гратиме тільки Шахтар, і мооооожливо Маріуполь. Чомусь думаю недостачу будуть пропонувати заповнити Олександрії/Буковині/Черкасам. Може Арсенал відновлять....чи Кривий Ріг
Показати
А что у нас уже частную собственность принято решение забирать? Что значит - не дадут работать? Надеюсь, до такого не дойдет (поскольку не понятно чем это все закончится - для нас самих). Формально пока есть именно 14 команд (хоть сколько-нибудь дееспособных). Все остальное - рассуждения из области демагогии. Может дядя Беня "Карпаты" с "Волынью" сольет еще раньше, чем "Заря" и "МетаДон" "самоустранятся"(ну, это если по Вашему)? Заметьте, проблему с аттестацией не у восточных команд. Так что тогда - не 12, а всего 10, или даже 8? Потому далеко еще не факт - за счет кого намереваются "сокращать". ЗЫ Сейчас очень важно сохранить хотя бы то, что имеем (что может хоть как-то продержаться самостоятельно либо с чьей-то помощью). О будущем потом подумаем (иначе у нас его может попросту не быть, не дай Бог, конечно). И если допустим у того же Новинского есть желание (читать - интересы в Украине) перевезти "Севас" на "большую землю", надо менять регламент, перевозить клуб хоть в Киев, хоть в Кривой Рог, менять вывеску (без разницы - "Арсенал"/"Кривбасс"). Ломать гораздо проще, чем строить. Если выбросить сейчас условную "Волынь" за борт (полностью перекрыть финансирование), футбола в Луцке может попросту не стать. Такое уже было не в одно регионе Украины.
No results found.