Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 374
Ігор Михайлович, ідіть на#уй зі своїми карманними тренерами. Ходіть самі на матчі, купуйте атрибутику і тд. Дістало. Вибачте за емоції.
Показати
mister Jambo,
купил бы себе команду и назначал бы кого хочешь
Вернидуб зараз найоптимальніший і найлогічніший варіант із вільних.
Добре знає всі реалії нашого чемпіонату та рівень гравців. Готовий прийняти серед сезону. Своєю роботою заслужив підвищення.

Показати
mister Jambo, не будет Вернидуба. Он сам говорил, что в Динамо никого не из системы не возьмут. Суркисам нудны ручные тренера, а каалификация второстепенна
Валерий ua, погодиться, кращого варіанту йому ніхто не запропонує. Мені здається що тому він і відмовив усім, чекав пропозиції від Динамо.
Показати
mister Jambo, теж маю це на думці
Минотавр, точно
Показати
mister Jambo, спасибо!
Надіюсь брехня. Хоч спеціаліст він не поганий, але як людина -гнилий. Таким в Динамо не місце.
Показати
mister Jambo, а в Динамо все не гнилые? не смеши. С гнилым президентом, становятся гнилые игроки! Нету в Киеве Милевских, нету!!!
Дід Панас, Михайличенка тоді після Трабзона вигнали, і поставили Сабо. Буряка трішки пізніше після Туна виганяли
Показати
mister Jambo, а, перепутал, ну тогда забираю слова про тренера-идиота) Михайличенко не такой и плохой был. Но что-то в том сезоне не пошло, как у Реброва в последний год. Надо вовремя уходить всегда.
KudinoK, рука була в природному становищі, руху руки в сторону м'яча не було, він фізично не міг в тій ситуації прибрати руку. Це не пенальті.
Показати
mister Jambo, передивився епізод і впевнився, що пенальті був! Рука не притиснута до корпусу і був рух руки в сторону м'яча!
Чому його не запитують що заважає підписати нормального тренера? Відсутність мозгів?
Показати
mister Jambo, жалко что нельзя 1000 плюсов поставить
Істерика. В мене після цього цирку залишається тільки одне питання. Суркіс реально такий ідіот чи йому просто пофіг?
Показати
mister Jambo, Реально бро реально..... він нікчемний бізнесмен який не може нормально управляти клубом... Маючи такі бази такі ресурси вся молодь бажає потратипи в академію Динамо можна її розвивати і заробляти великі гроші по типу Аякса, купляти закордонних талантів і перепродувати в рази дорожче але для цього потрібне нормальне управляння клубом і нормальний тренер. А той факт що Суркіси повязані з Фірташем, Льовочкіним з партією "За життя" то мене взагалі огида бере!
Трансляції немає?
Показати
все, знайшов
https://www.youtube.com/channel/UC0yD2Aw5-HOYUyZCu7hyR9Q
mister Jambo, есть, на ютубе
No results found.