Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
А чо ви всі пишете шо бред про коноплянку? Я думаю Суркіс заплатив би за нього 18 млн
Показати
Такой трансфер был бы находкой и для СБУ... Новая ФФУ могла бы поддавить на Колому.
Этот сайт не вызывает доверия. Вот некоторые новости: Хуанде Рамос залишає Дніпро Анчелотті замінить Блохіна Шахтар купує Хачеріді Барселона купує Коваля
Там ещё и Михалика МихаЙликом назвали.
Пудово до кінця тижня підпишем Мбокані!!!
Показати
Уже подписали.
Вот і ше один источник http://sport.segodnya.ua/football/Dinamo-v-shage-ot-podpisaniya-forvarda-sbornoy-Gollandii-442225.html Походу це правда!!!
Показати
Прочитай там есть ссылка на спорт.уа !
Коментарі по темі:
Можна силку на твітер де пише про Боні шо може перйти в Динамо
Показати
https://twitter.com/papanin02
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2281525/David-Ngog-wanted-Dynamo-Kiev.html Це кароч стаття на там нанизу відос коли Теміле і Коркишко билися і під відео пише! Чи схочн Нгог переходити в Бійцівський клуб! Оце пропіарили ДИнамо!
Показати
Интересно, а что там в комментах, о нем пишут?
 18 февраля 2013 17:32 ПСЖ ГОТОВ ПРОДАТЬ ГАМЕЙРО ЗА 7 МИЛЛИОНОВ ЕВРО Форвард может покинуть Париж. Нападающий "ПСЖ" Кевин Гамейро уже летом может сменить прописку. Как сообщает Superdeporte, руководители столичного клуба приняли решение продать 25-летнего игрока, если тот не проявит себя до конца сезона. За Гамейро боссы парижан намерены получить порядка 7 миллионов евро. Напомним, что в 2011 году "ПСЖ" заплатил за нападающего "Лорьяну" 11 миллионов евро. В футболке парижан Гамейро провёл 61 матч, забил 20 голов. ОЦЕ ДУМАЮ НОРМ ЯКБИ ДК ПІДПИСАЛИ!
Показати
Игрок без игровой практики.7 лямов не много за него а ?
Было бы очень ОК, если бы подписали, особенно за 7 млн. ЗП - 4-5 млн. Вот только поедет ли он к нам или предпочтет условный Лион/Лилль/*другой добротный клуб из ТОП-5 лиг* - тот еще вопрос... А вообще круто было бы организовать парочку Обамеянг + Пайе (ну это если брать и вингера и центрфорварда).
http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/581953/artikel_kiessling-weiss-um-das-interesse-des-bvb.html Борусія і Динамо тут понятно думаю кого він вибере! Я от нерозумію чого не попробувати Боні мені здається пара Ідейє-Боні навіювали би страх на суперників!
Показати
Я от нерозумію чого не попробувати Боні мені здається пара Ідейє-Боні навіювали би страх на суперників! А если ещё Тайво не возвращать "Милану", то некоторые соперники вообще будут бояться с нами выходить на поле.
Стас.І шо ти думаєш шо ше підпишуть когось на позицію форварда? Шось я в тому сумніваюся то його беруть на цю позицію!
Показати
Ні.Його беруть саме туди куди я написав.Розумієш, коли я бачу що замість Гусєва ну, інший гравець потрібен.Ну,потрібно чесно це визнавати не дивлячись на те що Олег мій найулюблиніший гравець ДК нинішнього.Я простий уболівальник це бачу! А вже тренер який за результати несе пряму відповідальність...Центр форвард теж потрібен.Так як і потрібен класний центр захисник. Хто б там чого не казав,але ці люди потрібні вже "учора"!
Беруть його на позицію форварда а не на фланг там і так багато є кому грати!
Показати
Беруть його саме на фланг.І центр форварда куплять також.Але ж коли брати центр форварда то набагато кращого аніж Браун.Для чого купувався Рубен для мене загадка.І це не перша така наша купівля.Краще вже сплатити більше але ж купити те що саме треба чім купувати чорт зна що!
Рікі ван Вольфсвінкель може посилити київське "Динамо" Київське "Динамо" розраховує підсилитися форвардом лісабонського "Спортинга" Рікі ван Вольфсвінкелем. Повідомляється, що український клуб готовий витратити на придбання голландського гравця 11 млн євро. Ван Вольфвінкел, якого раніше сватали в ЦСКА і "Зеніт", перейшов у "Спортінг" в 2011 році.
Показати
Не надо кидать сюда ссылки или новости с футболтрансфера. В следующий раз буду за такое банить, а пока - предупреждение.
No results found.