Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
Скільки себе пам'ятаю, стільки Динамо грало в Адідасі. Зараз навіть якось дивно буде сприймати свій клуб в формі без трьох смужок. Адідас завжди асоціювався саме із футболом, із Лігою Чемпіонів, із суперклубами - Реал, Мілан, Баварія, МЮ, Юве грають в ньому, а ще свої найкращі роки в Лізі а Адідасі провели Ліверпуль, Челсі. Останніми роками, Адідас скорочую своє спонсорство в футболі. От і від нас вони відмовляються. Спочатку від Шахтаря і Дніпра, потім від збірної, тепер і від Динамо. Український футбол не в пріоритеті в спонсорів. Якось навіть неприємно. Але для клубу головне, щоб новий контракт із Нью Беленс був не гірше старого, а який там буде шильдик на формі - таке можна й пережити)
Показати
FromUngvar, Ліверпуль вигравав ЛЧ взагалі в Reebok. Форма має значення саме для вболівальників, бо вони її повинні купувати і саме для цього змінюють дизайн кожного сезону. Чи багато купували футболки адідас у останні роки - ні, дизайн завжди майже той самий, а ціна непомірна. А New Balance робить свіжий дизайн.
Alexander, Ви ж поняття не маєте який у нього рівень.
Показати
FromUngvar, А главное ляпнуть что-то. У то что у него действительно 40 матчей в высшем дивизионематчей в 18 лет, плюс 2 гола и 4 передачи, то это так себе. У нас же у половины молодежи столько игр/голов и передач в УПЛ.
Миколенко не грав, є ймовірність, що вийде за першу команду.
Показати
FromUngvar, с августа Миколенко лишь дважды играл за молодежную команду - с Александрией в сентябре и Шахтером в октябре. Так что его отсутствие - обычное дело.
Рівень Динамо, яке б ми хотіли бачити і реальний рівень Динамо - це два зовсім різні рівні. Втратити Дерліса і Кенджору зараз було би великою дурницею і просто марнотратством. Хиба що за гроші, які перевищують ті, які потрачені на них.
Показати
FromUngvar, та за Дерліса і половини не дадуть від тієї суми, за яку брали. Він навіть на рівні чемпіоната нічим не виділяється, про що тут ще говорити можна? Краще б на його місце Моху взяли, гравець і цікавіший, і дешевший, і зп явно менша. Марнотратство це тримати у себе таких дорогих гравців від яких віддачі взагалі немає
Я бачу всього двох гравців на вихід - це Гусєв і Пантіч. Корзун і Бесєдін - можливо, але тільки в оренду. Інших втрачати було б відверто неприємно. Підписувати обов'язково треба центрального захисника. Ще можна було б центрального півзахисника, але не з динамівським бюджетом.
Показати
FromUngvar, на выход еще Кравца и Корзуна, центральным - Очигаву ( будет получше Пантича).
В Динамо б його побачити.
Показати
FromUngvar, а мне кажется что наши Леднев и Шапаренко - не менее перспективные.
FromUngvar, пусть хоть где-то сначала толком поиграет , тогда и в Динамо будем смотреть
Дві грубі помилки: на виході при подачі з кутового в першому таймі (стійка) і вільний удар. Ще декілька помилок з прийомом м'яча в 2-3 доторки там, де має бути один. За одну помилку і то не явну Коваля в матчі з Карпатами лінчували. Хотілось би, щоб молоді воротарі набирались досвіду все-таки в матчах кубку і прохідних матчах чемпіонату, а не другий матч в житті - і вже головна зустріч групового турніру єврокубку.
Показати
FromUngvar, Коваля не судят за матч с Карпатами ,а вот за остальные матчи этого сезона (кроме игр с шахтой),то да заслужил.
Пішли плоди роботи власних спеціалістів в молодіжно-юнацькій системі.
Показати
FromUngvar

Мы же вычеркиваем все, что делал Ребров - это такой новый тренд. Но ломать - не строить.....
Ганьба.
Показати
FromUngvar, Війна
Игорь, англійську повинні учити усі, і не через "тупого венгра"
Показати
FromUngvar, Це ви так вирішили що повинні усі вчити? Ось Кадар точно повинен вчити одну з мов спілкування в країні де він працює.
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...