Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
Барвинок, Ви застрягли в 1986 році.
Показати
FromUngvar, а ви могли б цю тезу аргументувати? Що саме застаріло? І чим футбол Рауля кращий за футбол Лобановського?
Барвинок, інша справа - зараз.
Показати
FromUngvar, я написав про "зараз". Що ж ви перекручуєте мої слова?
Tyrant, щоб потрапляти в ЛЧ треба тренера мати.
Показати
FromUngvar, а тому тренеру ще треба мати, кого тренувати
* еферному
Показати
ехх, не знає автокоректор такого слова :D
Ганьба, якщо чесно.
Тут часто можна прочитати, що той чи інший гравець або тренер "не соответсвует уровню Динамо".
Але чи відповідають цьому ефемерну "уровню" самі вболівальники?
Показати
FromUngvar, не треба тут драматизувати, на условну Рому, Лаціо чи Порто з Бенфікою ходять так само. Нормальна відвідуваність, якщо враховувати всі фактори які впливають... звісно, хотілося б більшого.
Ivan Gattuso, https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2528631.html#/
Показати
FromUngvar, Благодарю!
Після підписання Самбрано і Шабанова Пантіч нам вже зовсім не потрібен. Добре було б його скинути куди-небудь хоча б в оренду.
Показати
FromUngvar, Самый лучший вариант,взять нового генерального директора,желательно иностранца,разогнать нынешних мудаков и построить с нуля комманду.Более тупого менеджмента тяжело найти.
я б замінив "всі легіонери" на "всі гравці". Драгович був одним із кращих захисників Динамо за останні 15 років.
Показати
на фоне того что последнее лет 15 на этой позиции играют футболисты уровень которых ниже среднего (по европейским топ меркам ),то он да ,хорош. Как раз средненький ,для уровня топ чемпионатов европы . Еще недавно молились на людей которые убивали Реал ,Барсу .Которых потом покупали Арсенал ,Милан и Тотенхем .Сейчас счастливы людям с которыми из группы лч выйти не можем (а то и войти в нее ) ,и покупают их не вышесказанные топ клубы ,а Бешикташ и Байер ,а это говорит об их уровне ,и к сожалению о нашем "понимании" футбола ...
Дуже й дуже сумнівно, що за Ленса заплатили 24 мільйони євро. Трансферний рекорд Сандерленда - 16 мільйонів за Асамоа Г'яна.
Показати
FromUngvar, це для угод з відкритою інформацією.
Reebok - вже давним-давно один із брендів Adidas. Ви думаєте футболки NB будуть дешевше адідасовських? Дуже сумніваюсь. Дизайн? Справа десята. Пересічний покупець нічого не розуміє в дизайні, ним керує маркетинг - хто більше і правильніше тратить гроші на маркетинг, того й купують. Просто раніше маркетингова політика Адідас була агресивно заточена на футбол. В німців була задача асоціювати свій бренд із футболом і на це витрачались мільярди. Зараз вони переорієнтовуються на американський ринок і футбольна програма постійно скорочується. Україна не цікава спонсорам тому потрапляє під таке скорочення, а Динамо (вже) не такий клуб, щоб на нього витрачати великі кошти. Нічого доброго тут нема.
Показати
FromUngvar, а Ліверпуль такий клуб? Один з лідерів по продажу футболок в світі. Як на мене добре щось нове. Так, Адідас втратив зацікавленість до нас вже давно, і що поганого якщо прийде той, в кого ця зацікавленість є. Мені особисто цікавіше буде придбати новий NB.
* еферному
Показати
ехх, не знає автокоректор такого слова :D
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...