Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 77
А що у них там з газоном? Весь час на поле нарікають всі
Показати
На газон денег не хватило.Команда из бедных, президент с хлеба на воду перебивается.Пришлось спорышом засеять, а чтобы лучше всходил земли из болота ведрами натаскали...Так и живут.:)
Конструкция крыши стадиона не дает нормального освещения дневным светом. Та же беда что и на лужниках
Ми всі прекрасно знаємо хто винуватий в становищі в якому ДК знаходиться вже 10 років. Звичайно суддя козел, але ж тренера на ім'я Ніщо винайняв саме малий Суркіс! Крім того судді все таки не завжди козли, а хороші команди і вдесятьох грають так, що сьогоднішнім 15 нашим їх не обіграти і ненависний сихтьол до таких хороших команд не відноситься. Вважаю єдиним виходом продаж клубу американцям(арабам чи тим паче угрофінам не хотілося б) і відбудова клубноі вертикалі згідно поставлених завдань чи виконуваноі місії. Суркіс - неефективний менеджер, крім того в нього немає грошей, він сам на клубі заробляє, а потрібен меценат або ефективний власник
Показати
Список американцев, желающих выкидывать кучу денег каждый год, в студию! А то можно с таким же успехом и про марсиан написать. Суркис зарабатывает на клубе? Подробности, плиз. А что было до последней десятилетки? Может я чего-то пропустил.
П.С. До речі, ви помітили як обгадились експерти з циганком? За Нагорняка просто соромно було, я дивився матч по тв і він і слова ж не сказав про те що був пенальті! А наш поет-правдоруб Леон-кіллер що бубнів? Впізнаю професійних спортсменів - хто більш заплатить тому і служать. Ну а циганок просто шльондра в поганому значенні цього слова)))))))))))))))))
Показати
Из этой троицы Нагорняк как-раз достойнее остальных выглядел.
Я теж не люблю мову російської федерації, але ж реалії в нашій країні інші, тому своїх москвоязичних співвітчизників, а також їхні твори, статті тощо сприймаю адекватно. А Баль між іншим дуже вишукано говорить українською
Показати
Просьба на этом завершить дискуссию, не имеющую отношения к теме интервью.
Вадим,я прекрасно розумію твоє ставлення до Шевченка але мені здається все таки ти занадто радикальний до нього))) Крім того згадай Блохін в кінці карєри теж не дуже нагадував себе молодого хоча виглядав краще ніж Шевченко. Потім ситуація ускладнює ться тим що у нас в принципі немає ні гри ні команди, і я думаю побачити кращого Андрія ми зможемо якраз у збірній. Ну і наостанок,шкода все таки що всі вони закінчують - і Гусін і Ребров і Шевченко з Шовковським, так що не сприймай пліз як образу, але все таки Андрій не заслужив такої підкреслено іронічної критики))))
Показати
Я думаю, что на мою критику в всвой адрес он вообще не обращает внимания. Так что, не стоит из-за этого так сильно переживать;))
Як для римлянина ти дуже безграмотно пишеш, крім того, якщо хочеш помірятись членом то давай зустрінемось і все дуже швидко стане ясно. Смєкаєшь синок до чого я?
Показати
При чем здесь римляне и моя грамотность? Ты на свою посмотри! Ты человека не зная, говоришь о нем плохо(причем не об одном). А на счет увидеться, то не вопрос, приезжай: Донецкая обл., г.Краматорск.
Бачу сьоміно- і суркісофіли кучкуються в цій частинці, добре, що все таки менше вас, які вважають,що велике ДК залежить не від самого себе, а від того хто його убиває чи оживляє. Варто було випадково виграти в один мяч у напівмертвих карпат, уже СС(сьомін і суркіс) маладци!І звичайно ж винні западенці і рінатовци - логіка мужчин срєднего звєна!
Показати
Слышишь, вася, о твоей логике говорить вообще не приходиться, потому что ее нет! Такие как ты только втихаря пиз..ть и умеют, а в жизни плибеи.
Я відповім власним прикладом: років 4 тому я вирішив що я вже можу йти на пенсію і передам управління власним виробничим підприємством найманому директору. Прийшов супердиректор: з досвідом роботи, після МБА, здоровенний мужик, короче красавец! Я то за кордон десь поїду, то домашніми справами займусь, але по телефону і нету мені регулярні звіти дають, узгоджують принципові рішення і так далі. Але дивлюсь,результати почали падати, чому я значення особливого не надав. Захожу місяців через 4-5 прямо під Новий рік - дивлюсь, манагери мої з бухгалтерами пригнічені якісь сидять, ніякого тобі конструктивного вереску і крику. Я питаю, у нас шо трагедія яка сталась? Ні, кажуть, все ок, тільки супердиректор заборонив святкувати Новий рік, каже, це сімейне свято і нічого тут святкувати! Я трохи поговорив з діловими партнерами, з клієнтами, кажуть вертайся бо ми вже в тебе через раз закази розміщуємо і скоро припиняємо взагалі, бо твій супердиректор не вміє спілкуватись з людьми і нам з ним неприємно мати справу. Я звільнив супердиректора і дуже довго відновлюв те що було втрачене за 5 МІСЯЦІВ! Резюме: все криється в деталях. Ну немає Ігор Гришиноі харизми, там не те сказав, там зайве сказав, не так подивився, не туди поїхав, раз, другий, третій, а планка все опускається, а біда ж сама не приходить ніколи, вчорашні друзі стали ворогами і поідом їдять, і закінчуються гроші, і ніхто вже не вірить, навіть якщо правду казати. Короче, моє глибоке переконання, або приходить Гриша і відновлює структуру і шукає гроші, або хай продають, з Ігора толку не буде
Показати
Анатолий спасибо вам большое пр вы сказали то , что я пытаюсь кричать тут уже некоторое время ПРОБЛЕМА ДИНАМО НЕ В СЁМИНЕ ИЛИ ЛЮБОМ ДРУГОМ ТРЕНЕРЕ ПРОБЛЕМА В МЕНДЖМЕНТЕ И СТРУКТУРЕ КЛУБА.
Поки Суркіс не продасть клуб нічого хорошого не буде. Слаба надія на Гришу якого скоро ахмет пожене з федерації, але ж Гриша теж фінансував ДК адмінресурсом, крім того він вже звик респектабельно засідати в уєфа, на чорта йому здалися бійки з ахмето-ригами. ДК вже фінансується проц на 50% коломойским, у якого щось з футболом нелади - на прикладі Дніпра. Ну а Сьомін, це тренер про якого не хочеться навіть говорити - рожденный ползать летать не может. Тому залишається продаж ДК шейхам, або москвинам або азіатам - не уявляю хто з них кращий. Ну і звичайно є варіант як в Іспанії - акціонування ДК і продаж дрібних пакетів широкому загалу, тобто народу. Правда ця схема не для нашого суспільства, але треба з когось і колись починати))))
Показати
та які там шейхи, явасумоляю) от азійські московити то швидше за все
ДК мертве відколи помер нащ тренер і спостерігаючи рідкісні сплески при різних наступних тренерах ми за інерцією думаємо що ми все ще суперклуб. А насправді ми уже ніхто 10 років. Правда полягає в тому, що власник клубу це безвідповідальна людина, в якої немає грощей і продовжуючи паразитувати на клубі сам, дає робити це і інщим - тренерам, ігрокам, агентам, суперникам. Поки там Ігор Суркіс, тренерами будуть всякі Сьоміни-бездарі,які всім задоволені,а гравці, навіть талановиті, ніколи не стануть командою, а далі клуб стане аутсайдером. Я тепер розумію, що я щаслива людина, бо я бачив два великих Динамо і великого тренера. А ця шушера це уже не Динамо, то й переживати нічого
Показати
100% +++++
No results found.