Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 59
Раффаэл в защите?
Показати
Не, там Гусев
Гусев
Ти що дивишся Дуду найактивніший
Показати
Согласен, что найактивниейший. Он еще быстрее Ярмолы пас сопернику дает. КПД полезности посмотрите.
Логіка більшості людей на сайті: я його не знаю, але він нам точно не потрібно, та ну навіщо цей хлам нам. Народ, та Ви навіть не бачили його статистики не те що хоч одного матчу. Вам тільки Мессі напевне подавай. (це стосується не тільки Мікіча)
Показати
Хлопче, я сказав, що його не знаю? Я сказав, що мені погано знайомий цей гравець, але в тих матчах коли я його бачив - це не було щось екстраординарне!
Офіційний сайт ФК Цюриха, сорі за офтоп
Показати
Спасибо! Мы поместили
Офіційно, Мехмеді гравець Динамо
Показати
откуда дровишки?
Мехмеді гравець "Динамо" офіційно!!!
Показати
Согласно какому источнику? Общая просьба - не писать здесь чего-то не относящегося к теме!
почему оф сайт молчит тогда?
Ти бачив це говно? Навіщо писати таке?
Показати
Бачив! І знаю шо кажу, толку з нього буде як з козла молока. Ну і взагалі шо можна хотіти від вічно трвмованого гравця який навіть до Локомотива не зміг перейти??? Так шо думай сам коли шось мелеш!
Мушу нарешті написати, Ти його бачив, ти слідкував за ним? Нафіга кожного разу такі речі писати. Хто тобі потрібен? Кардосо, чи по круче?
Показати
Ты прям горишь желанием увидеть его в рядах Динамо ? Молодого атак. полузащитника ? Мало своего Калитки, Рыбалки, Ярмолы,Алиева, теперь уже Дуду ?!!!!!!
Немецкая газета Kicker сегодня сообщила о том, что киевское «Динамо» готово купить нападающего немецкого «Фрайбурга» Паписа Сиссе, и уже сделало клубу выгодное предложение. Киевский клуб может заплатить за сенегальца 10 миллионов евро. В то же время самого форварда заманивают в «Динамо» высокой зарплатой и возможностью выступать в Лиге чемпионов. Переговоры ведуться.
Показати
Это примерно тоже самое что и новость по Кранчару.Хотя то что сообщает именно Киккер не может не радовать.Вот этот парень действительно не плох!
No results found.