Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 68
Коментарі по темі:
Одному мені цікаво, чому тут вказаний Богуш, який років три уже не грає, і нема Кичака? Кичак, до речі, нервує менше, ніж Бойко(у крайньому випадку, таке враження після останнього матчу чемпіонату)
Показати
Ну, потому что Богуш, не смотря на травму, типа заявлен за основу, а Кичак (учитывая любовь тренера к молодым) скорее всего так и будет играть за молодежку.
Хоть и не молод)) Помаринуется, чего уж тут гадать)
Одному мені здається, що найсильніший гравець центра поля(Гармаш) з незалежних від нього причин тепер сяде на банку? Будуть грати Вукоєвич з Кранчаром, в результаті центр поля ні разу не підсилиться(((
Показати
1. Денис пахарь, к тому же талантливый - такой на лавке не засидится. Скорее он Вукоевича вытеснит из основы. 2. Обычно Семин играет с двумя опорниками: Вуко-Гармаш, а перед ними Миля(Кранчар). Так что проблем вообще не вижу.
А чому він, власне, має грати?
Показати
За дубль
Коментарі по темі:
Не з "Шевоманства", а заради справедливості зазначу, що на початку минулого сезону Шева забивав кожного матчу 6 ігор підряд(з них 2 – пенальті). Плюс МанСіті. Плюс, вийшовши на заміну, ударом головою зрівняв рахунок у чемпіонаті наприкінці осені(не пам'ятаю, з ким грали, матч закінчився перемогою 2:1, вигризли на останніх хвилинах). Відкиньте голи Шеви – і був би "Металіст" не "вічно третім".
Показати
На месте его мог бы быть любой другой футболист ДК, который, сыгравшись с партнёрами, в дальнейшем мог бы принести ГОРАЗДО большую пользы клубу, чем вечно больной и престарелый, но звёздный и застолбивший себе место в основе - Шева!
Плюсую. Яким боком Алмейда і Хачеріді до "гол + пас"? З.І. За блог теж плюс))
Показати
Я не намагався показати хто з футболістів "хороший", а хто "поганий". Це суха статистика. І чомусь всі не звертають увагу на другу колонку - кількість матчів. Ця колонка є однією з найголовніших, тому що ті футболісти, що постійно перебувають на полі і створюють малюнок гри команди
Читав уже. Ось цей, наприклад: "Я считаю, что продавать футболиста(нашего, доморощенного) нужно только в 3 случаях: 1. Когда человек полностью отдал команде всё то, что в него вложили. Если по возрасту, то, примерно, лет в 28-29. 2. Если за него предложили сумму, от которой сложно отказаться. 3. Если футболист САМ хочет уйти из клуба." Ну, по-перше, Ярмола – не Андре, якого треба "зіштовхнути" куди-небудь. По ньому пропозиції будуть. А тепер пройду по пунктах. Пункт 1 поки що не розглядається. По пункту 2: а якщо запропонують(хоч це й малоймовірно, у зв'язку з лімітом)? Пункт 3, як на мене, найцікавіший. Ярмола у всіх інтерв'ю розповідає, що його усе влаштовує. Так от, у зв'язку з цим питання: що не влаштовувало Шеву? )) Не просто ж так він рвонув у ту далеку Італію)) Банальне "більше платять"? Чи можливість грати у команді, яка регулярно ставить перед собою високі завдання, а не "вистрілила" один раз? І щодо "першості району": ЧУКР – не Примера і не АПЛ(доведено єврокубками), а Динамо – не "Реал" і не "Барселона". Наш рівень – 1/2 ЛЄ максимум, доведено останніми 11 сезонами.
Показати
Видимо, ты не всё прочёл или мало что понял(( ЗЫ. Возможно, конечно, что и я тебя не понимаю...
Шева рванул по рекомендации Лобоновского, человека явно глупее Вадима)))))
Отвечая neppo - разъясняю и тебе!
Цікава логіка. Тобто якби якомусь Івану чи Степану, що грає за команду села, сказали, що тебе запрошують у команду вищої ліги, то фанати(не довбні) мали б сказати: "Ні, та ти що, ніхто тебе нікуди не відпустить! Ти ти кращий гравець команди, ти нам тут потрібен." ??? Перехід у топ-чемпіонат дасть Ярмоленку безцінну ігрову практику, без якої "зіркою" не стати. А дехто пропонує і далі грати йому "на першість району"
Показати
не корми тролля)))
Zhukan, прежде чем что-то подобное писать, прочёл бы сначала мои комментарии здесь: http://www.dynamomania.com/news/164565-andrey-yarmolenko-nikuda-uhodit-iz-dinamo-ne-sobirayus А если ты считаешь наш чемп - "першістью району", а ДК - "командой села", то... у меня больше нет к тебе вопросов(((
Давайте уявимо, що ми розглядаємо не Коноплянку, якому уже по десять разів усі кісточки перемили, а якогось "гіпотетичного" флангового гравця з, м'яко кажучи, "гіпотетичного" не найсильнішого чемпіонату, "гіпотетичного" доволі посереднього клубу. Ні клуб, ні гравець у єврокубках толком не грають, провалюються у чемпіонаті. Щодо гравця... За 2/3 сезону у всіх турнірах забив 5 м'ячів(4 - чемп, 1 – кубок), по гольових передачах не пам'ятаю, але за минулий сезон можна на пальцях перерахувати. Середня результативність у чемпіонаті – 0,2 голи за матч. Ну і з ким його порівнювати? Наш Шевченко, на завершення кар'єри якого багато хто просто молиться, показав себе аж ніяк не гірше))
Показати
Согласен...
До речі, недавно переглянув матч кваліфікації ЛЧ з "Аяксом", де він дебютував. Так от, виглядав він там досить непогано. За 30 хвилин, які йому дали, встиг заробити пару штрафних(міг би й більше, але після того, як його вихід один в один зірвали, притримавши за футболку, свистка не було), залізти в офсайд і запороти непоганий момент. Грав як на грані офсайду, так і відтягувався назад. Провал селекції чи провал тренерів?
Показати
Хочу нагадати, що Андре півроку був ще й у Бордо. Там думки тренерів про цього гравця явно співпали з думками наших тренерів.
Багато хто, напевне, просто забув, чому "Тимішоара" опинилась у другому дивізіоні і яке місце у чемпіонаті вона того року зайняла. Панове критики, якби не борги, то не був би Шепши вільним агентом, а "Васлуй" не грав би у Лізі Чемпіонів.
Показати
та этим горлопанам абы поныть.
Автор: Zhukan
24 квітня 2011 14:56
Що чекає нас влітку?
Не за горами завершення сезону 2010-11, і вже зараз, не чекаючи останніх матчів, а отже, і остаточних результатів, хочеться подумати і трохи помріяти про те, що буде у літньому міжсезонні, і в основному це будуть......ТРАНСФЕРИСправді, що ще може нас очікувати і що можна прогнозувати незалежно від результатів цього сезону?1...