Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 35
Оце у хлопців настрій - бойовий! Що, знову Лужний "винен"?
Показати
если бы у них такой настрой был еще и на матчи чемпа - цены б лужному не было
Треба думати не про заміну "виконуючого обовязки" тренера, і не про два захисники в нападі, а про ПРЕЗИДЕНТА не на своєму місці. Геть ІМС!
Показати
хто платить той заказує музику тут таке діло....
Те, що я неадекват - згоден. Але тут хоча б можна висловити власну думку. Можна? Я не тільки згадую ТОЙ час, я хочу зараз вірити. Якщо немає віри в Динамо у динамівських уболівальників ЗАРАЗ, як у Вас (я так вичитую з ваших і подібних коментів, ніби Ви все чекаєте закордонного Месію, не помічаючи... вибачте, далі вже ніби релігія), тоді для чого уболівати взагалі. Хочете щоб як у Реалі, замість Х.Рамоса чи Пелегріні прийшов Моуріньо? Такого у нас не буде. Динамо не Реал, а Шахта не Барселона. У нас треба плекати своїх Тренерів. Так само як і футболістів. Не закуплених.
Показати
Уж поверьте мне на слово, я очень переживаю и болею за Динамо, но мне жудко смотреть на нынешнее состояние команды! Поэтому и ждем перемен!(уже в который раз!)
Вадім, сьогодні ти чи не єдиний тут адекватний. Вітаю. А також тих, хто нічию з Маталлом і роботу Лужного не обпльовують. Мене забанили на Динамо від Шуріка. Надіюсь у Вас не наважаться. Хлопці, за тієї конкуренції, яка існує нині в ЧУкрі, друге місце для нинішнього Динамо - це порятунок ІМС. Лужного, можливо й попруть. Але чи хто попре з сайтів критиканів. Ще раз повторюся: потрібна віра, більшого зараз команда не видасть. На весну в 1\16 ЛЄ мусять виходити. А що буде після зимової перерви? Це питання не для нас. Ось у чому проблема. Хоча те, що нині уболівальник має для життя улюбленного клубу хоч якесь значення, це вже досягнення у порівнянні з початком Незалежності. Хто був на матчі Динамо-Рапід 2:4? Коли Григорій М.Суркіс погорів через помилки Сабо? Хто це пережив, той переживе і "шуби" 1995, і Газаєва 2009\10-х й ігри в пісочниці тут, на Вашому сайті. Після Рапіду 1996-го було Динамо 1997-1999-х. Я вірю у Динамо з Лужним. Якщо комусь потрібні БІЛЬШ логічні докази, сходіть на прийом до ІМС. Григорій Михайлович попросіть брата не ганьбити Динамо, а то зявиться привид літа 1993-го, коли Ви в клубі провернули помаранчеву революцію. І це пішло, кажуть, лише на користь. Може зараз час перезавантаження теж настав? Енріке - тобі моя клубна динамівська ненависть "наусєгда"!
Показати
Всего доброго, может и у нас Вас забанят, для начала научитесь вежливо общатся, это же не сложно! А ведь Вы - неадекват, пытаетесь вставить свои неадекватные 5 копеек! Зачем вспоминать ТЕ времена, или Вы живете вчерашними днями?
Ну от! Таким пацанам як Enrike та Admiral! Що Ви морозите - кого Ви сватаєте у тренери Динамо- у тренери мого Динамо, де Ви дивитеся Динамо? У Вас що, окремий канал, налаштований на Вас? Невже Ви розбираєтеся у футболі? Окей, облишмо емоції. Такої напруги в боротьбі за 2-ге місце я не бачив з 1999\2000 року, з матчу Кривбас-Шахта. Але згадайте ял та Кротярня виступила у перший свій сезон ЛЧ!!!? Останні роки уболіваю за Кротярню навмисне, аби Динамо позбулося ІМС! Аби адекватних людей у моїй команді зявилося побільше. Але пацани, Enrike та Admiral, Ви ще діти, які не знають що таке глибока ж...па початку 90-х, і те, що зараз у Динамо - це ж...па менеджменту аніж Тренерства. Чому про це - Ви що глоріхантери? - не говорите? У Вас, виходить так,аби про найлегше, аби не зачепити священу корову. Не ІМС. Лужний здобув нічию у матчі з Летючими Металістами. Це добре як на мене. Це добре коли піднімаєшся з глибини. Я це памятаю ще з початку 90-х, Фоменко, Сабо, Онищенко, Пузач. Коли прийшов поламаний Калітвінцев, коли Шева забивав Баварії чи не з першого удару, а Ребров грів лавку. Лужний і ще раз Лужний. А гравців, які не відповідають його баченню - в Антарктиду чи в Газовик НН. Може і таких розпещених глорахантерів туди ж - на охолодження. Що Ви бачили окрім Мілевського та Алієва, невже Белькевича, який так і не став Динамівцем. З таких піжонів посипалося саме моє Динамо... на жаль, з таких як Леоненко... До речі, Мілевський - кращий Леоненко, і останній це добре знає, але ж треба, як і Ви все обісрати, що краще нього. Успіхів. Не мучте Динамо свїми сумнівами. Тепере я за нього. Бо ІМС взимку піде - повірте.
Показати
Сначала научиться вежливо общатся, без хамства, пожалуйста - только тогда можно будет с Вами подискутировать!
No results found.