Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 35
Сашко, звісно, свинюка. Але, знаючи як вчать журналістів на їхніх журфаках та по редакціях "рити-копати" матеріал (жур"фак" і "рити" тягне чимось з глибин та нірок)- ця дівчинка теж свинюка. Сашка не шкода - він простак і швидко забуде. А от його дружина і дитинка. Журналістка про це не подумала?
Показати
...як вчать журналістів на їхніх журфаках та по редакціях "рити-копати" матеріал... у неё нет образования журналиста,это видно даже по "приветикам","цемикам" и "темочкам" она вопит,мол со всеми дружит,но вот все от неё убегают и вот,матерят.и поведение гармаша тоже о чем т о говорит,что он за подругу не вступился?!-потому,что на****ь
Його треба запросити на повноцінні зимові збори. Якщо порівняти, яке воно недолуге було ще років два тому, і з грою зараз - ведучого півзахисника по суті - то підріс добряче. Наростити нахабства і не матюкатися на руденьких журналісток, як Сашко Алієв, і той же Сашко буде шнурувати йому бутси (або плювати на них - жарт).
Показати
Говорят, что прогресс - самое главное в этом возрасте. Вон какой Ярмола деревянный был пару лет назад, а Конопля технарь и надежда украинского футбола... В итоге Коноплянка за два года почти не прибавил ни в мастерстве, ни в физике, а Ярмола его догнал и перегнал по многим показателям, и продолжает прогрессировать. Так что если Безус начал резко прибавлять, имеет смысл "зарезервировать" парня. Вон ШД не печалится по поводу "кладбища талантов", и скупает все что более менее талантливое и подходит под философию клуба. А там, глядишь, и заиграет кто-то.
ну шо житєлі матєрі городов руських - а "Шахтар" то на голову сильніший і стильніший за "Динамо"!! Ви нарешті щось придумаєте, як з цим боротися і побороти - чи ні??
Показати
Играть надо... А что сильнее - ну, что-же, правда...Только это предмет не издевательств и насмешек, а футбола. Да. все не очень хорошо. Ну, тем оно и ин тересно. Далі буде...
Коментарі по темі:
Є таке визначення - "розумний дурень". На жаль, давно спостерігаючи за пером Франкова, у мене стосовно журналістського професіоналізму цього главреда складається саме таке враження. Підозрюю він знає у що влазить. Волинь-Крим. Тут пахне не лише розпалюванням нового футбольного конфлікту на національному рівні. Але й нового між-національного... Нехай би краще розібрався за яке "бабло" Севастополь витягли у вищу лігу минулого року, і чому за це ж "бабло" цей же клуб не може втриматися. А до "Волині" не ліз би... по рукам дадуть!!!
Показати
Как будто вытаскивали только Севастополь. А как сейчас выходит Александрия? А как Львов выходил? А почему с Сиротой такой скандальчик получился? А ведь всего лишь двум нищим клубам дружественным донецкому крылу захотелось в УПЛ и тут же устроили революцию в ПФЛ. Артем тут в одном прав - ни один человек в здравом уме не полезет воевать с этой системой даже на уровне первой лиги. Даже на этом уровне раздавят.
Як, ви не знаєте про що ще можна потриндіти? Про Сабо-селекціонера!... Я серйозно: адже це він привів у Динамо весь склад команди Лобановського зразка 1997-1999 рр. (за винятком Каладзе... і Деметрадзе). І про Алієва цей тренер все-таки знає більше нас. При ньому він ріс, бухав, не хотів слухатися старших. Те, що Сабо горе-тренер не означає, що він не розбирається в людях.
Показати
Да, вот только забраковать Кака из-за фамилии: это ещё надо уметь! )) А так - у нас всё возможно! )
Слава Богу без Алієва... ура-а-а!!! Тим паче Уткін таку статейку підкинув - вона сама правда та й годі. А то все кричали, чого Михайличенко не бере Алієва у збірну. Того й не бере, що нездара-розпасовщик, лінивий і алкоголік, а полювати на горобців зі штрафних це... Бертольо бажаю тобі, синку, усмішки долі, усмішки дяді Сьоми, успіхів і взагалі вчи українську - може хоч ти будеш адекватним. Ми тебе натуралізуємо, одружимо з нашою красунею, заміниш нам "Гадьониша".
Показати
Згоден з усім, окрім - "Ми тебе натуралізуємо". Не потрібно натуралізовувати іноземців, потрібно виховувати своїх!
Берт уже за Аргентину заигран)) Натурализовать его не выйдет))
Ну да...Резко вспоминаем гол греков и действия Алиева...Урод... http://www.youtube.com/watch?v=jalBqhVBoY0&feature=related
Молодець Вуко! Після Рінкона ти найулюбленіший легіонер (Єрьоменка легіонером не вважаю).
Показати
А я и Вуко не считаю легионером, не только Еременко. Кто больший динамовец - хорват Вукоевич или русский/украинец Алиев? Риторический вопрос. Кроме того, что за последние годы он ни на йоту не снизил своих ни физических, ни моральных, ни технических кондиций, так и не травмируется ваще практически (что говорит о правильной подготовке), и пример молодежи такой показывает, на уровне Шевы чесслово! Шева закончит играть - Огнена капитаном!!!
Коментарі по темі:
Коментар tomа ще більш страшний аніж стаття. Ну от як можна почистити авгієві конюшні у Динамо? - а, може, вони зовсім і не авгієві. Я пригадую повернення Лобановського: перший же сезон, 1997 року, тренер відіграв з командою, яку збирав Сабо. І, до речі, наступні сезони кістяк "сабовської" команди зберігався також. Досягнувши немалої вершини у півфіналі ЛЧ 1999 року. Стаття неврівноважених емоцій. З "Шерифом", забувся сказати автор, у Динамо були також штанги і тупий не фарт. Мяч не йшов у ворота+голкіпер. Не розумію, як при повторному перегляді цього не побачити.
Показати
А когда правде смотреть в глаза , это всегда страшно... Но потом человек ,такое животное ,(а мы животные, только говорить умеем)что и к этому привыкает... Даже ищет хорошее и мечтает:)
Нарешті ситуацію розрулили. От скільки Динамо не розчаровує, а завжди за нього уболіваєш. Сьомін значить Сьомін. Заходьте. Якщо вилетимо від турків, начувайтеся. Головне після пологів що? А головне, щоб разом з водою\помиями не викинули дитинча.
Показати
Хахаха, от ситуацию розрулив..... Шо є то є, а шо зробиш? Як пан сказали то тай най воно і буде, а ми подивимось на шо воно стане, нині і завтра . )))))
Максимова в ділі бачили. І не тільки в Оболоні чи Кривбасі. Але й по ЦСКА. Псих ще той... А ще кажуть Лужний фізрук... Та у хлопців темперамент такий... Вони і гравцями такими були. Інша справа Гандруша Гусін, душка, стиляга... Побачимо.
Показати
дУнамо, дивись пильно, щоб очей не втратив...
No results found.