Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 35
А може динамоманія має з цього відкат...
Показати
ага за каждое наше слово 10$
222dunamo забанен за клевету. Роман Предупреждение.
Пензлюй і щасти! А носилися то скільки! Колись так кричали про Артема Яшкіна - "новий Заваров! новий Заваров!" - і що? Ну, не підходить він, тобто Факундо, Динамо. Невже Сьомін настільки вже остолоп, щоби такого генія викидати с команди? Попрощалися і забули. Вся увага на ще одного "нового Заварова"-Алієва, на його касетний скандальчик.
Показати
Не підходить.Може ти і правий.
Эх сколько их у нас было, "новых"... Шацких, Мелащенко - новые Шевы (Максим, слава Богу, стал вполне самостоятельным Шацким :) Верпаковскис - новый Беланов Яшкин - Заваров Я уже про "нового Месси" молчу... Кто еще кого вспомнит?
Хачериді у валізу - валізу Леоненку у руки - а падіння з мосту валізи доручити дяді Вадіму (з кадилом та хрестом та святою водичкою). Втім, Ребров у будь-якому випадку нічого не вирішує - він радіолюбитель. Хачериді ж не робот.
Показати
)))))))))))) Интересно было бы посмотреть на себя "з кадилом та хрестом та святою водичкою" ))))))))))))))))))) Спасибо, поднял настроение))))
Я пам'ятаю і поштовх Шовковського (це просто був епізод, ні до того, ні після нічого подібного), і ті ігри Дмитруліна, ще тих 90-х. Надзвийчайно універсальний і невидимий працівник на полі. Чимось зараз тільки Бетао відзначається та, хіба що, пара Михалик-Юссуф. Ех, були ж захисники! Вітаю і згадую ті ще ігри. А то Хачериді, Нінковичі, Алієв убивають любов до Динамо однією появою на полі - спочатку посадити на хліб і воду. А потім стригти газон. Юрку Дмитруліну здоров'я та довголіття!!! (А може б діток тренувати?)
Показати
Та я це згадав не в докір Дмитруліну, а як один з епізодів, та можливо хтось пригадав би матч.
А можно поподробнее?
От чого бракує нашій футбольній молоді з ПЛ? Гроші є - таки є. Дівок - думаю, не бракує. Слави - тим паче, в епозу сучасного пі-ару. А, може, їм хочеться розуміння і дружби? Чи запрошував хто з динамівців - не кажучи вже про тренерів - Брауна "на пиво"\"червоне"\"біле"вино\пепсі\кумис? І хтось з Ярмоленко-Мілевський-Шевченко та К пробував з ним потоваришувати? Чи, блін, всі на своїй хвилі? Чи настільки закрилися по своїх мазераті? Чи він теж на своїй хвилі аж настільки? (Але хлоп їхав сюди щось таки собі думаючи і про країну і команду і місцевих мажорів!) Чи аж треба півроку щоб з ним потоваришувати і стали дружно радіти його голу? Динамо в середині колективу не дружне, це факт. Сьомін старий пердун - теж факт. Хтось там чимось думає, крім сраки, щоб хлопців як Браун швидше "акліматизувати", а людською мовою - подружити з собою. У нього феноменально пі-арне ім'я та прізвище Браун та Ідейє! А то все як не про Кравців, то проти Шевченків. Два роки тому проти Ярмоленко, зараз тільки за! Навіть Леоненко туди ж - він, граючи, не визнавав дружби з хлопцями по команді - він був типу цар. Та навіть Великий Андрій Шевченко туди ж - перейшов у Мілан і давай словословити: і Альбертині мене підтримав і Мальдіні мені став рідним батьком і Берлусконі хрещений татусь! А що, в Динамо його всі гнобили - і Лужний з переломаним пальцем не з ним разом догравав матч за вихід в Лігу Чемпіонів 1998\1999 року, і Ващука-Головка-Шовковського-Белькевича-Хацкевича-Реброва-Каладзе-Косовського не було? Може Динамо треба здружувати з легіонерами, а не закидати їх грошима?
Показати
"Брауна "на пиво"\"червоне"\"біле"вино\пепсі\кумис?" тоже об этом думал. Не сложно, если играете в одной команде, выбраться иногда в ресторан, на шашлык легионеров повести...))
Гм, бунт на кораблі? Проти кого - Шеви чи Вадіма? Андрій Шевченко, коли б не завязав як гравець, чи взагалі з футболом - усе-таки піде Андрієм Шевченко. А от ми з вами лишимося Вадімами, Хохолами, Умніками (без образ хлопці). Або 222дунамо. Без образ, бо я таки підтримую думку тих, що навіть зі своїм нинішнім здоровям, талантом і ставленням до гри в Динамо - Шевченку рівня лише Гусєв, Михалик і Ярмоленко. Бо ми того варті!
Показати
та просто обидно когда заслуженного уважаемого игрока сравнивают с игроком наподобии Нинковича ! я ж говорю , это просто завесть )) а может это вообще воовсе Артемы Кравцы и т.д прячутся под чужыми никами ))
))) Молодец! Правильно мыслишь;) Я тоже считаю, что Шева - всегда останется Шевой!!! Как, впрочем, и я - Вадимом!;))
Вибираючи між типу супер-пупер копоножними експертами на цьому сайті - між Валентином чи Вадимом наприклад, Умніком чи Соколіком і т.д. і т.і :)) - схиляюся до варіанту, що просто усіх Вас хочу привітати з Новим Роком! А Мехмеді все одно нам треба.
Показати
))) Спасибо. Взаимно:)
Я вважаю - це відкриття Динамо-2011 року. Якщо буде працювати над собою далі, то поєднає в своїй грі Максимова, Гусіна, Тітова і Тьяго Мотту разом. У хлопця світла голова, і після відкриття зірочки а-ля Ярмоленко, він у 2012 році буде такою ж зірочкою. Ех, Хачериді, блін, ну, подивися, на приклад цих хлопців. Денисе, успіхів!
Показати
согласен и еще не плохо бы чтоб рядом ктото опеытный был (поливал вовремя,чтобы не засох) считаю гармаша сильнее ярмолы задержался гдето вспомните как о нем галиани отзывался когда гармашу 17 было
Євген Рудаков - харизма! Земля йому пухом... Знайомлячись з історією Динамо ще колись-колись, приходиш до висновку, що такого воротаря в Динамо вже давно не було. І слава Богу - ця людина ще стількох хлопчаків виховала в динамівській сімї...
Показати
У меня такое чувство будто ушел из жизни мой родственник. Навсегда два любимых вратаря - Евгений Рудаков и Зепп Майер
Соррі. Хотів написати Чигринського, а не Чижевського... Але другого теж шкода, не заграв і він у Шахтьорів.
Показати
Может все-таки Чижов, ибо Чижевский и крот юнайтед - это было очень давно.
No results found.