Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 52
Не в тему но: "Динамо" таки купує Нілмара By Football-Ukraine.com nilmaraaaa.jpgБразильський форвард "Вільярреала" Нілмар найближчим часом покине свій клуб. Правда, поки невідомо в яку країну вирушить бразилець. Останнім часом від ідеї з покупкою Нілмара "відхрестився" рідний клуб нападника - "Інтернасіональ", що дуже засмутило 27-річного футболіста. За інформацією італійських ЗМІ, бразильський нападник, швидше за все, перейде в київське "Динамо", яке потребує посилення лінії атаки. Єдиним каменем спотикання в цьому трансфері може стати предметний інтерес римського "Лаціо" до Нілмара. Правда, місцева преса скептично відноситься до фінансових можливостей президента "орлів" Лотіто, який окрім Нілмара хоче отримати контракт форварда "Ювентуса" Алессандро Матрі. Також наголошується, що "Динамо", яке проводить блискучу трансферну кампанію, знову випередить італійську команду в підписанні гравця високого класу, яким безумовно є Нілмар.
Показати
Была уже новость, еще утренняя.
Такое впечатление, что нина и тд. и тп. проплачивает нашему ГТ, чтоб играть!
Показати
+5
plz!
Показати
http://gooool.ru/blog/smotret_onlajn_chempionat_evropy_2012_francija_ukraina_prjamaja_transljacija/2012-06-10-3214
http://stfond.ru/images/load/Image/ytka4.jpg
Показати
Как прикрепить картинку?
Тут не тільки Андрій, тут вся команда погано грала і діло швидше за все в тактиці, яку вибирає наш "коуч".
Показати
Можливо і так! Тренер піде ( чим швидше, тим краще ) і більшість із нас в це вірить. Не буде сперечатися я обожнював цього тренера і нашу КОМАНДУ під час першого приходу і так само сльози наверталися коли він йшов, тріумфально вигравши у Шахтаря, гучно стукнувши дверима на прощання, але все одно залишалося відчуття певної зради як і в випадку з Єременко... напевно слід було піти назавжди, а зараз він видихнувся і нам потрібно щось нове. На рахунок Андрія продовжу, залишиться колектив і не слід істерити в адрес партнерів, висловлювати дорікання їм, адже вся команда мучиться, слід старатися налагодити здорову атмосферу. Брати приклад з нас вболівальників, які не зважаючи на гру ДК і різні думки на цей рахунок і його причини не поперегризали один одному горло, а ще більше згуртувалися навколо клубу
– Ой... (вздыхает) Буду ночами не спать и думать о заготовках… Но крови попьем точно! Лучше проиграть, но в честной борьбе. честной борьбе? Это как, против кротов.... непонимаю... кто ж против кротов честно играет?
Показати
Демьян не будет сливать шахте. думаю, рыжий это тоже понимает, поэтому они будут заряжать судей, отдельных игроков, но только не Демьяна. Пусть он косноязычный и кажется недалеким, но тренер он крепкий и человек порядочный. Тем более кого гробить? Команду, в которой всю жизнь отыграл? И в которую, не исключено, еще вернется тренером?
А чо он должен жалеть ты ж ему матч отдаш и все з...сь будет.
Показати
Не-не, говорит биться будем)))
йому треба дати кличку "трамвайчик")))
Показати
Йому треба даты "мзды")))
Ахмет ніжно називає його "Мірчуня"
Коментарі по темі:
У ФФУ кажуть, що суддя повинен був видаляти Срну у матчі з "Дніпром" У матчі 21 туру чемпіонату України з "Дніпром" капітан "Шахтаря" Даріо Срна мав був отримати червону картку. Про це заявив технічний директор ФФУ Костянтин Вихров. "Не можна залишити без уваги епізод, коли поле після зіткнення з Даріо Срною залишив Самюель Інкум. Дії хорватського легіонера, на мій погляд, заслуговували як мінімум жовтої картки, що плавно переходить в червону. Ніякого наміру зіграти в м'яч не було - він просто розбігся, стрибнув на Інкума і ударив його. Шевцов (суддя матчу - прим. Чемпіон) же, наскільки я зрозумів, фолу не зафіксував. Наступний момент мав місце ближче до завершення матчу. Мова про зіткнення між гравцем "Шахтаря" і голкіпером "Дніпра". І знову в центрі уваги опинився капітан гірників. Думаю, усі бачили, як під час метушні Срна схопив за горло захисник гостей Віталія Мандзюка. В результаті Швецов виніс обом гравцям по попередженню, яке для Мандзюка виявилося другим, а для Срни - першим. Хоча якщо порівняти два описані епізоди, то хорват вже напрацював на видалення. Більше того, в обох випадках йому можна було показувати пряму червону", - цитує Вихрова "Спорт-Экспресс в Украине".
Показати
В обох випадках - пряма червона.
а мне 100 км.))
Показати
кпд 100%.....шепетовка Подолье не любит
No results found.