Автор: toneresentful
Зареєстрований: 04.10.2022
Останній візит: 04.10.2022
4 жовтня 2022 10:18

ЯК УКРАЇНА ПРИНИЖУВАЛА РОСІЮ на футбольному полі

Перемоги українських клубів, а особливо збірної України – це завжди свято для наших вболівальників. Всі ми пам’ятаємо матчі легендарного київського Динамо кінця 90-их, яке наводило жах на всю Європу, стабільні виступи Шахтаря у плей-оф Ліги чемпіонів, вихід Дніпра у фінал Ліги Європи, феєричну гра Металіста Мирона Маркевича, а також успіхи збірної України на міжнародній арені.

Але особливе місце у пам’яті українців займають перемоги над нашим східним сусідом. На щастя, українські клуби та наша збірна не так часто протистояли росіянам, але таких матчів було достатньо, щоб ми могли пригадати багато цікавих моментів. У сьогоднішньому відео ми згадаємо ці солодкі моменти, коли Україна принижувала росію на футбольному полі.

Ютуб канал COTENACCIO два матчі між збірними України та Росії: першу перемогу України над Росією та гол Шевченка завдяки ляпу голкіпера Філімонова; перемогу Динамо над Спартаком у першому протистоянні країн на клубном рівні у Лізі чемпіонів 1994/95; "кашмарний сон" для москвичів у протистоянні з київським Динамо у кваліфікації Ліги чемпіонів сезону 2008/09, коли Динамо два рази розгромило Спартак з рахунком 4-1, перемогу донецького Шахтаря над ЦСКА 2-0 у тріумфальному для гірників розіграші Кубку УЄФА 2008/2009.

автор: flappy bird