7 грудня 2009 12:53
1

"Парламент" благодарит "Динамо"

В адрес президента ФК «Динамо» (Киев) Игоря Суркиса пришло письмо от депутатского клуба «Парламент». Предлагаем его вашему вниманию:

Шановний Ігорю Михайловичу!

Громадська організація народних депутатів України «Депутатський клуб «Парламент» засвідчує Вам свою глибоку повагу та щиро дякує за Ваше особисте сприяння в організації і проведенні Першого парламентського турніру з футболу 22 листопада 2009 року.

Проведений турнір отримав найвищі оцінки у засобах масової інформації, серед учасників турніру, глядачів, членів і партнерів ДК «Парламент», та засвідчив, що такі зустрічі необхідні, вони не тільки популяризують футбол, а і можуть бути корисними для неформального обговорення та вирішення у подальшому комплексу футбольних проблем, пов’язаних, зокрема, і з підготовкою та проведенням «Євро-2012».

Учасники турніру і глядачі мали унікальну можливість поспілкуватися з легендами вітчизняного футболу – членами команди ветеранів ФК «Динамо» (Київ), тому цілком зрозуміло прагнення нової зустрічі з ними як народних депутатів, так і молодого підростаючого покоління, закоханого в футбол.

Користуючись нагодою, ще раз висловлюємо Вам запевнення у нашій найвищій повазі та сподівання на Вашу особисту присутність на другому парламентському турнірі з футболу.

З повагою та найкращими побажаннями,

Президент Клубу М.В. Байрак
 

ИМС - молодец !!!