4 листопада 2009 18:02

"УФИ": билеты на Грецию расходятся по плану

Інформація від ЗАТ «Україна Футбол Інтернешнл» (УФІ) щодо стану реалізації квитків на матч плей-офф ЧС-2010 між національними збірними України та Греції, що відбудеться 18 листопада на донецькій «Донбас Арені».

З п’ятниці, 30 жовтня, запроваджено прозорий і доступний механізм придбання квитків на матч Україна − Греція через спеціально створений інтернет-ресурс та нову систему опрацювання колективних заявок. Після перших чотирьох днів його роботи спробуємо проаналізувати попередні результати.

Отже, станом на ранок 4 листопада через ці ресурси реалізовано близько 10 000 квитків. Слід також зазначити, що наразі квитки вартістю від 200 до 600 гривень реалізуються майже в однаковому відсотковому відношенні, що свідчить про правильність політики, обраної УФІ. 

Як відомо, ще близько 20 000 квитків − на прохання наших донецьких колег з «Донбас Арени» − зарезервовано за володарями абонементів. Враховуючи це, маємо усі підстави сподіватися на максимальну підтримку національної команди її вболівальниками. 

Таким чином, темпи реалізації квитків красномовніші за будь-які сумнівні коментарі щодо ціноутворення. Якщо така динаміка продажу зберігатиметься, то увесь пул квитків буде вичерпано вже за 5-6 днів.

P.S. Одним із головних чинників, яким керується у своїй роботі УФІ, є пошук та акумулювання фінансових ресурсів для повноцінного забезпечення функціонування національних збірних, а також численних проектів ФФУ з розвитку масового і дитячо-юнацького футболу. Левова частка надходжень від реалізації квитків спрямовуються ФФУ саме для здійснення вказаних статутних завдань організації.