6 серпня 2009 19:24
12

Тимошенко: "Остаюсь настоящим болельщиком "Шахтера"

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила підтримку футбольному клубу Шахтар (Донецьк) у зв’язку із передчасним закінченням виступів у Лізі Чемпіонів. 

"Хлопці! 

Як правило, всі вітають із перемогами. Як кажуть у народі, "у перемоги багато батьків, а тимчасова невдача - сирота". 

Я ж хочу звернутися до вас саме зараз. Ви подарували Україні блискучу перемогу в Кубку УЄФА, ви максимально виклалися і фізично, і психологічно. Ви переможці! А тимчасові невдачі лише загартовують волю і примушують ставати ще сильнішими. Я це знаю, як ніхто інший. Такі випробування в спорті даються для того, щоб закумулювати сили для ривка вперед та зробити роботу над помилками.  

Справжні боксери тримають удар і кожен раз піднімаються на ноги. Я не сумніваюся, що ви такі самі! Адже як би не складалася турнірна доля, всі знають, що Шахтар – найкраща, найсильніша, найкрасивіша команда. Усі перемоги у вас іще попереду, і я вірю, що ви ще обов’язково виборете головний трофей Ліги Чемпіонів, так само, як уже здобули Кубок УЄФА. 

Знаєте, справжні вболівальники якраз і перевіряються не в перемогах, а в тимчасових невдачах. Я залишаюся вашим справжнім уболівальником.

Шахтар, вперед! Тримайтеся!", - йдеться в листі, адресованому гравцям та тренерам футбольного клубу.

Официальный сайт Кабинета Министров Украины
Курва.
Почему, когда Таврия 0-6 влетела, мисс Краса-коса не поддержала ребят? я думаю им горько было...
Тю, а чего тут перегибать? Тут все не против , чтобы таких звернень было побольше.)
Шахтар – найкраща, найсильніша, найкрасивіша команда. ...И тут Остапа понесло...
Сергей ей можно, у нее работа такая)))
Romul 19:26 06 августа 2009 И без предвыборной агитации плиз) Это как раз она ее и начала. Я только прочитал вступление: "Хлопці! Як правило, всі вітають із перемогами. Як кажуть у народі, "у перемоги багато батьків, а тимчасова невдача - сирота". Я ж хочу звернутися до вас саме зараз. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Так, Шахтар(со слов леди Ю)най,най,най. Но мы то знаем,близкие к футболу люди,что Шахтар ..й,..й,..й! Она же в футболе делитант. Пусть говорит.А Крутой гимны пишет Шахте,Янык ешё чего то...Ой,кампания...
Приведу цитату из фильма "Любовь и Голуби": - Сучка, ты крашана! - Почему, это мой натуральный цвет.:)))))))))))))
крыса, не удивлюсь, если Ахметов окажется вблизи нее
ну до Витьки Януковичу Юле далеко, тот так вообще вчера пожелал кротам "Так Держать !!!"))))))))))))