25 липня 2009 14:17
30

"Андерлехт" отказался продать "Динамо" Роланда Юхаша

По сообщению сайта voetbalbelgie, «Андерлехт» стремится усилиться новыми игроками. В то же время большим спросом пользуются ведущие футболисты клуба Буссуфа, Юхаш, Билья, Полак.

В частности, недавно киевское «Динамо» сделало бельгийцам конкретное предложение о приобретении центрального защитника Роланда Юхаша. Однако руководство «Андерлехта» сочло сумму, предложенную киевлянами за игрока венгерской сборной, слишком низкой.

Роланд Юхаш (Roland Juhász). 01.07.1983. 193см/81кг. Центральный защитник. Вице-чемпион Бельгии 2008/09 в составе «Андерлехта». В минувшем сезоне провел за бельгийский клуб в чемпионате Бельгии 31 матч (4 гола). Всего в составе «Андерлехта» в чемпионате Бельгии – 96 матчей (6 голов).

alex2 А почему ты думаешь, что "Динамо" тратит на приобретения столько же, сколько выручает от продажи? Это далеко не так :)
Та ще ні...
Я люблю свою Батьківщину! Він якусь фігню говорить.Він ше казав шо цей захисник би потім по арендам ходив:) Ти вже був в калуші?
Ну Бельгазуані брали з Гренобля. Команда така собі. Майкл прийшов з Бразилії, але не був там такою зіркою, як Гільєрме і Кейррісон.
Я люблю свою Батьківщину! Але Теміли брали на перспективу! Я тікішо говорив з Іванком по телефоні і він казав про Бельгазуані і про Майкла.
Ну Теміле був основним, його навіть визнали кращим гравцем у Мальті, а щодо Суареса - то не був він гравцем основи, якщо мені не зраджує пам'ять... А Нанні... Неприємно згадувати. Ще брали молодим Чеснаускіса, але я не знаю звідки, до того ж Едгарас не розкрився у нас.

І він ше пише основні гравці провідних чемпів.Можна тільки сказати одного це Нані тільки він здаєця з Аргентини прийшов?

Іванко, під першими твоїми словами я розумію натяк на Суареса, Теміле, Фаркаша, Мурзоєва, Бельгазуані - це принаймні, ті іноземці, яких купили в Д-2. Узбека вже нема, на Бельгазуані вже не розраховують, Фаркаш - то привид батька Гамлета, то є, то зник, то ще щось.
Таким чином, лише Франк Теміле і Суарес. Але вони прийшли не з провідних чемпіонатів... Мальтійську Валетту мало хто знає взагалі, а Блумінг теж не дуже відомий клуб. Якби ми брали молодь хоча б з Німечиини, Іспаніі, Португалії, то можна було б говорити про провідні чемпіонати

Іванко 15:50 25 июля 2009 неа ти помиляєшся!ти дивися скіки футболістів талановитих пішли в дк-2,і це були не просто футболісти а основні футболісти провідних чемпіонатів Наприклад хто?
неа ти помиляєшся!ти дивися скіки футболістів талановитих пішли в дк-2,і це були не просто футболісти а основні футболісти провідних чемпіонатів,і та сама бразилія,де народжуються футболісти ,і вже в футбол ганяють.а так щоб про них знали більше в євро футболі,то вони повинні пограти в рідному чемпіонаті,потім перейти в команди середнього класу, тобто укр чемп,російськ,голандський і ряд інших чемпіанатів.Аж потім з них виходять футболісти супер-класу.Але не всі зразу виходяттакими футболістами. Треба трохи попахати аби стати таким.І вже тоді приймають пропозиції від провідних чемпіонатів.адже це їхня мета стати провідними футболістами.адже бразильський чемпіонат це дуже мало як для футболіста такого технічного