24 липня 2009 17:50
23

Обращение ФК "Динамо" (Киев) к фанатам относительно поведения на стадионе

Футбольний клуб „Динамо” (Київ) звертається до своїх фанатів з вимогою зупинити використання заборонених піротехнічних засобів на стадіоні та скандування брутальних, нецензурних висловлювань, які ображають не тільки учасників матчу, а й взагалі людську гідність. 

При забезпеченні порядку на стадіоні ми ввели практику обслуговування матчів стюардами та охороною клубу, мінімізували кількість міліції на секторах. Умовно кажучи – Клуб пішов назустріч побажанням фанатів. У свою чергу, у відповідь на ці дії ми не зустріли відповідної реакції – на секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні засоби: файєри, вибухівки, димові шашки тощо. 

Зокрема, під час матчу проти «Чорноморця», на трибунах знову були використані вищеназвані засоби, деякі з них влучили до технічної зони й несли пряму загрозу життю та здоров’ю інших вболівальників та спеціалістів, які забезпечують проведення матчу. Також із трибун продовжували лунати брутальні та нецензурні скандування. В результаті таких дій Клуб несе моральні та матеріальні збитки, а факт систематичного жорсткого порушення регламенту ФІФА та УЄФА негативно впливає на імідж столиці напередодні участі Футбольного клубу «Динамо» (Київ) у Лізі Чемпіонів та проведення ЄВРО-2012. 

У випадку, якщо Ви, панове фанати, не зробите висновки із ситуації, яка склалася, та не підете назустріч у питанні дотримання правопорядку при проведенні футбольних матчів, Клуб буде змушений провести власне розслідування для виявлення ініціаторів хуліганських дій та заборонити порушникам відвідування матчів на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського.
LANE в 18:15 давай?
Князь Милош 14:57 25 июля 2009 нет я жыву на Борщаге!!!
TOBIAS на осокорках живешь?
У випадку, якщо Ви, панове фанати, не зробите висновки із ситуації, яка склалася, та не підете назустріч у питанні дотримання правопорядку при проведенні футбольних матчів, Клуб буде змушений провести власне розслідування для виявлення ініціаторів хуліганських дій та заборонити порушникам відвідування матчів на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського _____________________________________________________________________________________ удачи:)
...to LANE... ... Откуда ты такой ?... Весь как комок нервов ... Ты ж глянь в окно - лето на дворе , птицы утром щебечут , все вокруг живое и красивое !!!... А ты ?.... Как у тебя дела ?... Подумай старик --- зачем это все ?....

Я у тебя спросил как ты выглядиш,а ты ушол от разговора ну ладно тогда:
рост:1.88,тенеска чорная Лонсдейл,штаны черные Адидас,кепка Бербери,шарфик "Динамо" фирменный от Адидас или Ультрас-ретро,светлые волосы спортивного телосложения кличка Сека и шрам от рассечения над бровью!!!

LANE
ты тупорылое чмо мои приметы тебе ничо нескажут и по приметам ты токо в интернете отписыватса и можыш,а шоб ты знал то я Харьковсково Черчиля на соревнованиях побеждал!!!

Daaa stoko umnyh, ahuyet mozhna.

На Тобіаса накинувся, хоч він і пише дурниці переважно але це виглядає не солідно. Він явно молодший і слабший за тебе. Хочеш за його рахунок стати авторитетнішим тут? Так авторитетом ти станеш лише у вуличній зграї, а не на інтернет-форумі.

А взагалі, якщо нема куди енергію чи агресію подіти - йди у спортзал. Чи пропливи кілометр у басейні - стане легше.. Моралізатором не хочу бути, проте ти сам попросив.))

Послати весь світ на х%й - доля слабака. Пам'ятай.