20 липня 2009 11:58
3

ФФУ жалуется на Сафиуллина

Звернення прес-служби ФФУ до Голови Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Костенка П.І. 

В інтерв’ю газеті «Сегодня» від 13.07.2009 та 17.07.2009 народний депутат Р.Сафіуллін вкотре дозволив собі образливі і такі, що підривають ділову репутацію Федерації футболу України висловлювання. Зокрема, він свідомо розповсюдив недостовірну інформацію стосовно ніби то причетності представників ФФУ, які входять до складу Міжвідомчої робочої групи з питань реконструкції НСК «Олімпійський», до безконтрольного використання державних коштів. 

Навмисно перекручуючи факти, Р.Сафіуллін дискредитує не лише ФФУ, але й кидає тінь на очолюваний Вами парламентський комітет, оскільки офіційно є Вашим заступником. Його бездоказові, неприховано ангажовані одкровення не витримують критики і виходять за межі здорового глузду. А деякі висновки, як голови тимчасової слідчої комісії, − взагалі є відвертою брехнею. 

З метою очищення інформаційного поля навколо теми Євро-2012 від непрофесійних, некваліфікованих та заполітизованих оціночних суджень офіційних осіб, серед яких є окремі народні депутати, просимо Вас вжити відповідних профілактичних заходів стосовно Вашого заступника. Адже деструктивний вплив Р.Сафіулліна на мас-медійне супроводження процесу підготовки до Турніру завдає непоправної шкоди іміджу приймаючої країни в очах УЄФА і світової спільноти.
Донеццких потихоньку загоняют за ширму. Визг сасихулина лишнее подтверждение.
Данилова забыл...
Донецкие никогда не успокоятся, пока не "приберут" к своим рукам, полный контроль над нашим футболом! Видать им что-то не "обломилось" в подготовке к Евро, вот и начинают кричать! А Сафиуллины, Палкины, Денисовы - это марионетки Ахметова! Тут и понимать нечего, он всегда в тени и старается со всеми "дружить", а на самом деле его "подручные" заваривают скандалы и обвинения!