10 листопада 2008 13:37
3

Михайличенко назвал состав сборной: Девич в составе

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список  футболістів, які готуватимуться до товариського поєдинку проти команди Норвегії, що відбудеться 19 листопада у Дніпропетровську.

 

Харківське тріо

Зважаючи на статус матчу, а також травми деяких виконавців (зокрема, Тараса Михалика та Григорія Ярмаша), наставники «синьо-жовтих» вирішили продовжити творчі пошуки, і запросили на збір кількох потенційних дебютантів. Відтак, не будуть  викликатися на цю гру легіонери Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук, Андрій Воронін та Євген Левченко, і зроблена ставка на футболістів з національного чемпіонату. Єдиний виняток − представник російської прем’єр-ліги Віталій Федорів, в активі якого вже є один виступ за збірну − в лютому проти кіпріотів (щоправда, тоді захисник грав у київському «Динамо»). Водночас звертає на себе увагу поява в списку одразу трьох виконавців з харківського «Металіста», які разом із динамівцем Станіславом Богушем, мають шанс записати до свого активу перші матчі за національну команду.

 

Склад збірної України

Голкіпери: Станіслав Богуш («Динамо» Київ), Андрій П’ятов («Шахтар» Донецьк).

Захисники: Віталій Мандзюк («Арсенал» Київ), Андрій Русол («Дніпро» Дніпропетровськ), Дмитро Чигринський і Олександр Кучер (обидва − «Шахтар»), Андрій Несмачний («Динамо»), Віталій Федорів («Амкар» Перм, Росія).

Півзахисники: Олександр Алієв («Динамо»), Сергій Валяєв і Валентин Слюсар (обидва − «Металіст» Харків), Денис Голайдо («Таврія» Сімферополь), Сергій Кравченко («Ворскла» Полтава), Сергій Назаренко («Дніпро»).

Нападники: Володимир Гоменюк («Таврія»), Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський («Динамо»), Євген Селезньов («Шахтар»).

 

Відкрите тренування

Зауважимо, що тренувальний збір команди Михайличенка розпочнеться в понеділок, 17 листопада. Того ж дня журналісти зможуть відвідати відкрите тренування «синьо-жовтих» на заміській базі ФК «Динамо» в Кончі-Заспі. Йому передуватиме прес-конференція за участю головного тренера (початок − о 16.30), після чого представники ЗМІ матимуть нагоду поспілкуватися з футболістами національної команди.

девич выходит на свой оптимальную форму,но не радует то что он мяч передержывает и неточно бьет а так техника неплохая особенно удивил прием мяяча в иматче *металист-герта* такое ощущение как будто к роналдо но недотягивает....явно
ViAn 15:30 10 ноября 2008 та ладно там,пускай порезвятся,матч-то левый,главное чтобы киевлян не дёргали им и так достаётся, пусть лишний день на востановление останется
Радует присутствие Федорива, огорчает присутствие Несмачного и Кучера, думаю лучше бы Пашаева пригласили, а так ясно где оно усиление ....Тимощук, Михалик, Гусев, Шевченко, Воронин.....и виден резерв, хотя пусть Валяев и Слюсар не обижаются, они хорошие игроки, но им за 30, они уже не вольются в сборную и особой перспективы в них нет!