30 березня 2024 18:14

Екс-хавбек ПСЖ Браво про футбол: "Стало більше підлості. Ми могли бути агресивними, але є різниця між тим, щоб поставити ногу і навмисно травмувати суперника"

Даніель Браво висловився перед грою «ПСЖ» проти «Марселя» у Лізі 1.

У неділю, 31 березня, «Марсель» прийме «ПСЖ» у матчі регулярного розіграшу Ліги 1. Наразі паризький клуб лідирує у лізі, набравши 59 очок. «Марсель» займає 7-му рядок у таблиці, відстаючи від лідера на 20 балів.


«Менталітет гравців змінився. Раніше було більше інтенсивності. Коли програвали матч, не спали усю ніч. Завжди була ця ворожнеча. Різниця полягала у грі на полі. Між гравцями побільшало ворожнечі, можна навіть сказати підлості.

У нас не було такої агресивності. Ми не могли бути такими підлими. Я не говорю, що ми були ніжними. Ми могли бути агресивними. Але була різниця між тим, щоб поставити ногу [у боротьбі за м'яч] та намір заподіяти біль, завдати травми супернику.

Деякі гравці [виступали за «ПСЖ» та «Марсель»] були у збірній Франції разом. Ти не можеш нашкодити нікому зі своїх товаришів із збірної. Але настрій гравців "Марселя" був іншим.


На Бернарі Тапі лежала велика відповідальність, і він передавав усім цю агресію», – сказав колишній півзахисник «ПСЖ» та «Марселя» Даніель Браво.