19 березня 2024 23:13

Хоселу про поведінку Вінісіуса: "Є речі, в яких він повинен стати кращим, але він дуже молодий. Він приголомшливий, ми всі підтримуємо його"

Хоселу висловився про партнера по «Реалу» Вінісіуса.


«Вини – своєрідний хлопець. У роздягальні він дуже скромний, дуже усміхнений. Він хлопець, який з першого дня ставився до мене дуже добре, відколи я приїхав сюди. Він багато робить для атмосфери в роздягальні.

Зрозуміло, що на полі він трохи перетворюється, але я думаю, що це через те, що він може вирішувати результат матчів. Він так вирішує, він такий хороший гравець, один із найкращих у світі, і я думаю, це турбує суперників та вболівальників.


Зрозуміло, що є речі, в яких він має стати кращим, але він дуже молодий, і ми всі підтримуємо його в цьому. Будуть моменти, коли йому доведеться вирішувати, як поводитись далі і справлятися з цим, але він приголомшливий хлопець. У роздягальні ми всі дуже прив'язані до нього і поступово він виявить свої позитивні сторони», – сказав форвард «Реала» Хоселу.


Іспанець розповів, що партнери по команді розмовляли з бразильцем про його поведінку.


«Типові речі, особливо під час матчу: «Ти можеш отримати другу картку», «Не залишай нас вдесятьох»... Він здатний вирішувати результат кожного матчу, і він знає це. Він знає, що може вирішити гру самотужки, і тому він дуже важливий для нас», – зазначив Хоселу.