5 березня 2024 19:51

Скоулз: "Фоден як футболіст набагато кращий, ніж Лампард, але Френк приносив своєму клубу чемпіонські титули"

У поточному сезоні АПЛ півзахисник «Манчестер Сіті» забив 11 голів та віддав 7 результативних передач.


«Цього сезону він [Фоден] підняв свою гру на новий рівень, коли його голи у важливі моменти потенційно можуть призвести до завоювання чемпіонських титулів. Йому все ще 23, він ще багато чого може досягти, але він уже став переможцем ліги.


Як футболіст він кращий за Френка Лемпарда, але Лемпард забивав голи і приносив своєму клубу чемпіонські титули, граючи в півзахисті. Ви очікуєте, що це робитимуть центральні нападники. Таких результатів очікують від Холанда, від Майкла Оуена, коли у команди все гаразд.


Але півзахиснику іноді потрібно взяти гру за комір і сказати: «Так, я збираюся повернути нас у гру, я збираюся виграти для нас лігу, я збираюся вигравати для нас матчі». Я думаю, що Френк Лемпард так робив, і я думаю, що Філ Фоден починає робити це з погляду голів.


Філ Фоден як футболіст набагато кращий, ніж Френк Лемпард. Не зрозумійте мене неправильно, але Френк вигравав для своєї команди чемпіонські титули завдяки внеску, який він вносив у півзахисті, особливо у важливих матчах», – сказав колишній хавбек Манчестер Юнайтед для Premier League Productions