14 січня 2024 22:57

Вернер про дебют за "Тоттенхем": "Радий повернутися в АПЛ – найкращу лігу світу за швидкістю та грою. Атакуючі гравці завжди хочуть забивати, але гольовий пас – теж добре"

Тімо Вернер поділився враженнями від дебюту за "Тоттенхем".


Нападник «РБ Лейпциг» перейшов до лондонського клубу на правах оренди до кінця сезону. У сьогоднішньому матчі проти "Манчестер Юнайтед" (2:2) Вернер віддав гольовий пас на Родріго Бентанкура.

«Передусім, я дуже радий повернутися [в АПЛ]. Тут грати дуже весело. Сьогодні це найкраща ліга у світі за швидкістю та грою. Мені це дуже подобається. [Ми взяли] одне очко, але найближчими кількома днями я зможу більше тренуватися з хлопцями, і все може піти краще.


Коли граєш за новий клуб проти «Юнайтед» на цьому стадіоні, завжди трохи нервуєш. Потрібно постаратися отримувати від цього насолоду. Я дуже схвильований. Те, що я бачу [у «Тоттенхемі»], і те, що зробили для мене за останні кілька днів тренери та гравці – неймовірно. Я одразу влився в команду. Хочу зіграти на нашому стадіоні.


Атакуючим гравцям завжди хочеться забивати, але якщо ти можеш віддати гольову передачу – також добре», – сказав нападник в інтерв'ю Sky Sports.