11 грудня 2023 20:18

Мерсон: "Арсеналу" і "Челсі" потрібен центрфорвард взимку, якщо вони хочуть чогось досягти. Тоуні міг би стати в нагоді, брати Осімхена ризиковано - він потрапить у найскладнішу лігу світу"

Пол Мерсон порадив «Челсі» та «Арсеналу» підписати нападника у січні.


"Челсі" необхідно підписати центрального нападника в січні. Скільки команд щось вдається без центрфорварда? Що може призвести до падіння «Арсеналу» цього сезону? Відсутність у них центрального нападаючого. Ці вихідні вони домінували над «Астон Віллою», але не змогли забити.

Думаю, що Айвен Тоуні міг би стати в нагоді. Іноді, випадаючи з гри, ти стаєш кращим. Але чи продасть його Брентфорд? Не думаю, що вони можуть собі це дозволити, особливо з огляду на те, що кілька їхніх гравців поїдуть на Кубок африканських націй. Чи хоче Тоуні піти? Чи захоче він залишитися вірним Брентфорду? Складно сказати.


Можливо, варто ризикнути. Думаю, Тоуні може знадобитися «Арсеналу» та «Челсі», якщо вони хочуть чогось досягти цього сезону. Найскладніша робота у футболі – це забивати голи. У світі не так багато висококласних центральних нападаючих.


У «Наполі» є Віктор Осімхен. Але це здається ризикованим, бо він потрапив би до найскладнішої ліги світу. Скільки разів ми бачили, як хтось кидав усе в іншій країні, щоби потім зіткнутися з проблемами в АПЛ? Ми бачили це часто», – написав колишній гравець «Арсеналу».