19 листопада 2023 18:56

Дружина Вальверде про знайомство: "Ми спілкувалися в соцмережах. У літаку в Мадрид я думала: "Я не знаю його, раптом у нього жахливий грубий голос?" Враження виявилося краще, ніж я думала"

Дружина Федеріко Вальверде розповіла історію знайомства із півзахисником «Реала».

«Ми почали спілкуватися у соцмережах. Це правда, що ми познайомилися у 2018 році, коли «Бока Хуніорс» та «Рівер Плейт» грали у [фіналі] Кубка Лібертадорес тут, у Мадриді. З цього все почалося, але це був лише погляд, не більше.


Ми почали спілкуватися, і одного разу він запитав мене: Ти приїдеш до Мадрида? І я погодилась. Сідаючи в літак, я думала: Я не знаю цього хлопця, що я роблю? Я ніколи не чула його голосу. А раптом у нього жахливий грубий голос і що тоді робити, якщо я приїду?


Тому я сказала: Якщо нічого не вийде, я дам зрозуміти, не хвилюйся. Маю багато друзів у Мадриді. І якщо я тобі не сподобаюся або щось таке, скажи мені, бо так буває».

Коли я побачила його вперше, враження було набагато кращим, ніж я думала. Я не думала, що він такий високий, і мені це сподобалося. До того ж він чудовий партнер. Ми чудово ладнаємо, він добрий хлопець», – сказала Міна Боніно.