15 листопада 2023 17:42

Вальверде – про інцидент з Баеною: "Ні про що не шкодую"

Півзахисник "Реала" Федеріко Вальверде вкотре прокоментував інцидент з гравцем "Вільярреала" Алексом Баєною, коли він ударив його на стоянці після матчу за образливі слова під час гри з приводу важкої вагітності дружини уругвайця.

«Всі знають заголовки газет та знають обидві сторони історії. Я не хочу знову порушувати цю тему, просто скажу як є – на футбольному полі мене можуть називати як завгодно. Мене це не турбує, я ж уругваєць.


Але є певні межі, через які не можна переступати – не як футболісту, а як людині. Щось скажете про мою родину – і це тоді вже не футбол. Того дня так і сталося. Чи маю я реагувати? Напевно ні. Можливо, треба було піти додому та з'їсти із сином бургер, нагетси, подивитися мультики.

Але я людина, мені треба постояти за себе та свою сім'ю. Боляче було бачити, як ЗМІ зображували мене з негативного боку. Було сказано багато брехні, але я ні про що не шкодую, тому що це допомогло мені стати ще сильнішою особистістю і ще більше згуртувало нашу сім'ю», – сказав Вальверде.