6 вересня 2023 20:26

Амрабат: "Тен Хаг - один з найважливіших людей у ​​моїй кар'єрі"

27-річний півзахисник збірної Марокко Соф'ян Амрабат, котрий влітку поповнив склад «Манчестер Юнайтед», висловився про роль головного тренера «червоних дияволів» у своїй кар'єрі. Під керівництвом Еріка тен Хага у нідерландському «Утрехті» хавбек зробив перші кроки у професійному футболі.

«Я відчував довіру тренера – це було дуже важливо, бо я був тоді дуже молодий. Мені було 18-19 років і він дав мені шанс зіграти за першу команду «Утрехта». Ми фантастично провели час, видали справді гарний сезон. Я багато чого в нього навчився. Так що, можливо, на даний момент він є одним із найважливіших людей у моїй кар'єрі.


Знову працювати з тен Хагом - це фантастика, тому що Ерік - тренер, який завжди йтиме до краю. Він голодний. Він хоче перемагати. Він переможець і мені це подобається. Думаю, що я теж такий самий, я теж переможець. Я хочу перемагати щодня.


Мій стиль гри? Не люблю говорити про себе. Я хочу показати це на полі, але можу обіцяти, що намагатимуся з усіх сил: щодня, кожну хвилину, кожну секунду. Поки що це єдине, що я хочу сказати зараз», – сказав Амрабат в інтерв'ю клубній прес-службі.