4 серпня 2023 22:28

Агент Мартінеса: "Лаутаро – у топ-3 найкращих форвардів світу. "Інтер" – команда номер 2 у Європі, він щасливий тут"

Агент Лаутаро Мартінеса вважає, що його клієнт входить до топ-3 найкращих форвардів світу.

«На ринку є великі команди, які викладають великі гроші за гравців. Лаутаро входить до трійки найкращих форвардів світу. Але Лаутаро щасливий у «Інтері». Тут спокійно.


"Інтер" - моя улюблена команда. Ми хочемо, щоб Лаутаро був щасливий тут і щоб став ще щасливішим у майбутньому. Важливими є не тільки гроші. Лаутаро хоче допомогти «Інтеру» виграти все: чемпіонат та кубки.

Чи залишається він на 100%? Йому подобається в Інтері зараз, а Інтеру подобається, що Лаутаро у них у складі. Ми працюємо над тим, щоб усі залишилися задоволеними.


Пропозиції із Саудівської Аравії? Я завжди з усіма спілкуюся, а форвард із трійки найкращих завжди цікавить найкращих спортивних директорів світу. Я завжди спілкуюся з усіма, але Лаутаро – капітан «Інтера», і це дуже важливо для нас.


"Реал"? Це одна з найважливіших команд у світі, в якій хотів би грати будь-який футболіст. Але повторю одну важливу річ: Лаутаро грає за Інтер, команду, яка грала у фіналі Ліги чемпіонів.


Сьогодні є дві найсильніші команди: "Манчестер Сіті" та "Інтер". Лаутаро грає у команді номер 2 у Європі», – сказав Алехандро Каманьо.