13 жовтня 2022 16:27

"Челсі" планує витратити на трансфери майже €500 млн

Лондонський "Челсі" планує витратити майже €500 млн на придбання нових гравців у найближчі зимове та літнє трансферні вікна, повідомляє Sport Bild.

Новий власник "Челсі" Тодд Боулі розраховує привести до своєї команди кілька зіркових футболістів Бундесліги та АПЛ.


Півзахисник "РБ Лейпциг" Крістофер Нкунку, якщо вірити чуткам, вже пройшов медичне обстеження для "Челсі", і п'ятирічний контракт з ним буде підписаний ще до початку чемпіонату світу з футболу в Катарі в листопаді цього року. Сума трансферу оцінюється в €60 млн, що відповідає сумі відступних у новому контракті француза.

Також із "Лейпцигу" очікується перехід хорватського захисника Йошка Гвардіола. Його трансфер мав відбутися минулого літа, але був зірваний через неготовність хорвата до переходу. Наступного літа нічого не повинно завадити відбутися трансферу за €80 млн.

Головна трансферна мета "Челсі" на найближчі трансферні вікна – півзахисник дортмундської "Боруссії" Джуд Беллінгем. На молодого англійця клуб із Лондона готовий витратити понад €120 млн, щоб виграти конкуренцію за нього в інших клубів АПЛ та Ла Ліги.


Також сині збираються отримати півзахисника «Вест Хема» Деклана Райса, потенційний трансфер якого оцінюється в €170 млн.


Ще одним гравцем Бундесліги у списку "Челсі" є захисник "Баварії" Бенжамен Павар. Його трансфер оцінюється у €30 млн.