15 серпня 2022 16:53
5

Віктор ВАЦКО: "Ліга чемпіонів - це не рівень нинішнього "Динамо"

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" поділився думкою про матч "Штурм" - "Динамо" (1:2).


- Проти "Штурму" "Динамо" знову грало без лівого вінгера. Умовно ним був Шепелєв, але ви самі все бачили. Знову це було так собі...

"Штурм", в принципі, "возив" динамівців весь перший тайм. Слава Богу та Георгію Бущану, що все завершилося лише одним пропущеним м'ячем! Бущан зробив п'ять сейвів, ставши, на мою думку, одним із героїв матчу. А загалом героїв було два. Другий – Віктор Циганков.

"Динамо" після перерви зуміло вирівняти гру, а додатковий час знову виграло за всіма показниками, як і у поєдинку з "Фенербахче". Можна сказати, що було видалення у "Штурму", але це їхні проблеми.

Поки що головний висновок щодо "Динамо": команда дуже серйозно готова у функціональному плані. Це висновок зі знаком "плюс". Висновок зі знаком "мінус" - рівень цього "Динамо". Це не рівень Ліги чемпіонів. Якщо я не правий, то вибачте, але команда на кшталт "Штурму" не має права настільки домінувати у матчі проти будь-якого українського топ-клубу. Це моє особисте переконання.


Ось матчі з Бенфікою і покажуть - гідне Динамо Ліги чемпіонів чи ні. Навіщо наперед принижувати Динамо?
Телеканалу Фуфло вже немає , але справа його живе
Іди це Ромі розкажи, уебок. Де ти домінування Штурму бачив, у Пєнісва в сраці?
При всій моїй нелюбові до Вацька, але тут наче все по ділу.
Вилупок! Нам твої думки до голої дупи Пєнісова! От і йди йому їх висловлюй, з поцілунками, звісно. Саме рівня чемпіонату занюханого колгоспу...