4 лютого 2022 16:46

​Тальяфіко: "Я мріяв перейти в "Барсу", а "Аякс" мені не допоміг у цьому"

Лівий захисник "Аякса" Ніколас Тальяфіко прокоментував зірвався трансфер в»Барселону".

- Чи були ви розчаровані позицією клубу? Де ви хотіли грати?

- З одного боку, так. Я в клубі вже чотири роки. Я грав з розбитою головою, в окулярах, і коли був готовий на 70%... Я сказав, що у мене розпух голеностоп. Вони запитали, чи зможу грати. Я відповів, що так, хоч і не був готовий на 100%.

Але, очевидно, якщо я потрібен, то ніколи не відмовлюся. Я віддавав все кожен раз, коли мене просили. Розумію, що ситуація непроста, що був січень. Але в підсумку це шкодить нам усім: мені, тому що я не можу домогтися того, чого хочу, і клубу, тому що він мене стримує.

Вони зрозуміли Мене, у них є свої причини, але це прикро. Я відчуваю, що можливості не можна упускати, а це була унікальна можливість – можливість перейти в такий клуб, як "Барса", для мене це була можливість мрії, а вони не допомогли мені.

З самого початку не було ясності в тому, що вони не збираються мені допомагати. У моєму менталітеті професіоналізм - завжди добре тренуватися, добре поводитися. Іноді таке ставлення йде проти тебе. І замислюєшся, чи не краще подбати про свої власні інтереси і по – іншому ставитися для власного ж блага, - сказав Тальяфіко.