24 січня 2022 14:33
1

Калиниченко оцінив ймовірність призначення Шевченка головним тренером збірної Польщі

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко в інтерв'ю каналу "Дай вдарити" спеціально для Metaratings прокоментувавши можливе призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної Польщi.


"Малоймовірно, що Шевченко очолить Польщу, на те є кілька причин. По-перше, його контракт з "Дженоа" продовжує діяти. По ньому він отримує близько двох мільйонів євро. Польський футбольний союз пропонує набагато менше - 1-1,5 млн, тобто в грошах Андрій втратить багато.


По-друге, приймати Польщу напередодні гри з досить сильною збірною Росії - ризик. Чи потрібно самому Шевченку після однієї авантюри відразу вплутуватися в іншу, теж питання. Мені важко уявити, що Андрій на таке погодиться, якщо у нього не буде гарантій продовження роботи в збірній, навіть у разі невдачі в стикових матчах.


На мій погляд, ймовірність призначення Шевченка на посаду головного тренера збірної Польщі відсотків 20, не більше. Андрій - розсудлива людина і зважить всі "за" і "проти" такого варіанту", - сказав Калініченко.

А в мене чомусь сумніви відносно розсудливості Шеви...